Territorial

L'Escala sorprèn un dels grans favorits

1a catalana. Un gol de Pepu Soler va donar la primera victòria del curs als de Pitu Batlle

MANRESA: Yamandú (Roman, 83'), Jhonattan, Solernou, Balboa, Moha, Pereira, Soler, Maturana (Noah, 45'), Vicente, Mario (Sua, 76') i Rafa (Kevin, 68'). L'ESCALA: Quesada, Pau Ribas, Salam (Gasull, 45'), Jam (Molinas, 58'), Muniesa (Pàmies, 90'), Adri Serra, Masjoan, Pepu Soler, Negre (Agustí, 77'), Marc Feixas (Eric Díaz, 66') i Ricard Ferrer. GOLS: 0-1 (78') Pepu Soler. ÀRBITRE: Álvarez Molina. T.G.: als locals Solernou i Pereira; i als visitants Jam, Pep Muniesa i Adri Serra. COMENTARI: L'Escala va arrencar de la millor manera possible la nova temporada amb un triomf al camp d'un dels favorits, el Manresa. L'Escala va sorprendre els locals des del primer minut amb una forta pressió que va impedir als manresans superar el mig del camp. Per culpa d'aquesta intensitat dels de Pitu Batlle, els primers minuts del partit van ser molt físics i la pilota va anar molt més per l'aire que no per terra. No va ser fins al minut 29 que els locals van donar senyals de vida en atac. Després d'una combinació entre Jonathan i Maturana els manresans van posar l'ai al cor als escalencs amb una centrada que Mario no va arribar a rematar per ben poc. En la represa el Manresa va posar més pólvora en atac amb l'entrada de Noah i va disposar de més arribades, però la defensa de l'Escala es va mostrar sòlida i va evitar que els locals s'avancessin. A més, en el 78', en una jugada aïllada després d'una falta lateral Pepu Soler va fer el gol que va suposar els tres primers punts per als escalencs.