2a divisió A

El protagonista de la jornada

Yuri de Souza

Yuri ho torna a fer

L'atacant brasiler de la Ponferradina va marcar un ‘hat-trick' un any després del primer que va fer a 2a A

“És curiós, tant de bo ho pogués fer cada setmana!”, diu Yuri, pitxitxi amb quatre gols en les tres primeres jornades

“Els tres gols,juntament amb la victòria, em fan molt feliç, tant de bo allarguem la ratxa i que la nostra afició pugui disfrutar molt”
“Ser el pitxitxino em preocupa, sí que agrada veure't en la taula de golejadors, però només vull fer un gran any amb l'equip”
“Fa molts anys que sóc aquíi la gent i el club sempre m'han tractat molt bé. Això ha influït molt perquè m'hagi quedat a la Ponfe”

Yuri de Souza és tot un ídol a Ponferrada. El davanter brasiler s'ha fet un tip de marcar gols en les set temporades que acumula a l'equip del Bierzo, amb el qual ha viscut dos ascensos a 2a A i també un descens. Per a Yuri, de 33 anys, sembla que no passi el temps, i aquest curs ha començat com una fletxa. En la primera jornada el davanter ja es va estrenar contra l'Elx (2-0), mentre que el diumenge passat va fer un espectacular hat-trick amb el Valladolid com a víctima (3-0), quatre gols que el converteixen en el pitxitxi en solitari de la competició.

Un any després

El de diumenge va ser el tercer trio de gols que marca Yuri amb la Ponferradina. El primer el va fer la temporada 2011/12, amb l'equip a 2a B, mentre que el segon va ser, curiosament, fa just un any, ja en la categoria de plata, i també en la tercera jornada. “Després del partit els periodistes em van dir que ho havia fet en la mateixa jornada que la temporada passada. És curiós, tant de bo ho pogués fer cada setmana!”, comenta Yuri, que tot i la seva gran arrencada de lliga només pensa en el bé col·lectiu: “Els tres gols, juntament amb la victòria, em fan molt feliç, tant de bo allarguem la ratxa i que la nostra afició pugui disfrutar molt. Ser el pitxitxi no em preocupa, sí que agrada veure't en la taula de golejadors, però només vull fer un gran any amb l'equip.”

Com a casa

Com gairebé cada any, aquest estiu van sortir notícies que apuntaven un possible adéu de Yuri de la Ponferradina. Però el davanter, desitjat per diversos clubs, va prioritzar el fet de trobar-se com a casa a Ponferrada i va decidir quedar-se a El Toralín. “Fa molts anys que som aquí i la gent i el club sempre m'han tractat molt bé. Això ha influït molt perquè m'hagi quedat a la Ponferradina. A partir d'aquí jo només intento fer la meva feina de la millor manera possible per ajudar l'equip amb els meus gols”, explica el brasiler, que es mostra ambiciós amb els objectius de l'equip per aquesta temporada: “El primer que volem és assegurar la permanència aviat, però després del que ha passat els últims anys, amb el play-off d'ascens a tocar, en volem més. Serà difícil, perquè hi ha equips bastant bons i és una lliga molt competitiva, però ho intentarem per donar una alegria a la nostra afició.”

7a
temporada
de Yuri a la Ponferradina.
3r
‘hat-trick'
del brasiler amb la Ponfe. El primer el va marcar a 2a B.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)