Nàstic

Dia d'oportunitats

Copa. El Nàstic i el Girona es tornen a trobar al Nou Estadi, el Llagostera rep l'Albacete i el Lleida i el Reus comencen a somiar en jugar els setzens contra un dels grans de primera

La segona eliminatòria de la copa, la primera per als equips de segona A, viu avui la reedició, quatre dies després, del duel entre el Nàstic i el Girona, la visita de l'Albacete al camp del Llagostera i el somni del Lleida i del Reus d'avançar en la competició fins a enfrontar-se a un dels grans de primera.

Ni el Nàstic ni el Girona sortiran amb l'onze que Vicente Moreno i Pablo Machín estan utilitzant en les primeres jornades de lliga, però en el cas del conjunt gironí, els menys habituals tindran una ocasió d'or per reivindicar-se en el mateix escenari i contra el mateix rival que se'ls va entravessar fa quatre dies als teòrics titulars (1-0). Machín vaticina pocs canvis identitaris. “Tant nosaltres com el Nàstic tenim un sistema i una manera de jugar que no la canviarem. En la lliga, nosaltres vam apostar més i vam anar amb el pit més al descobert. Ells, tot i jugar a casa, van fer-ho una mica més a la contra”, afirma el tècnic del Girona, que aspira a arribar tant lluny com sigui possible en la copa. Respecte l'onze, el canvi serà absolut perquè el Girona té gairebé totes les posicions doblades.

El tècnic del Nàstic, Vicente Moreno, no es refia gens del Girona ja que considera que Pablo Machín haurà d'introduir algunes variants per millorar les prestacions del seu equip. Moreno, que preveu un partit més difícil que el de lliga, assegura que el Nàstic li dóna la màxima importància a la copa. De totes maneres, la proximitat del proper partit de lliga, dissabte al camp de l'Elx, farà que molts dels titulars habituals en l'arrencada de la temporada es quedin fora de l'equip inicial.

El Llagostera arrenca contra l'Albacete la quarta participació en la copa, la segona consecutiva. En la segona va jugar contra un dels grans de primera divisió, el València, en una experiència inoblidable i que fa que la copa motivi de manera especial als gironins. Els jugadors poc habituals en l'inici de la temporada tindran l'oportunitat de reivindicar-se i fer-se un lloc en un equip que ha guanyat tranquil·litat després del 3-0 de diumenge contra l'Alavés.

Un premi en l'horitzó

La copa és especialment atractiva per als equips de segona B, sobretot quan ja han passat la primera eliminatòria, com és el cas del Lleida, que va deixar fora l'Hèrcules, i del Reus, que es va desfer de l'Ascó. Superant dues eliminatòries més, els equips de la categoria de bronze jugaran en els setzens de final contra un dels equips de primera divisió que disputen competicions europees. Els diners i l'interès mediàtic que això suposa bé valen un esforç extra. El Lleida afronta l'eliminatòria al Camp d'Esports, que en l'inici de temporada presenta molt mal estat. El tècnic, Imanol Idiakez, s'enfrontarà a un dels seus exequips, el Guijuelo, al qual va entrenar la temporada 2011/12. El Reus, per la seva banda, té l'handicap d'afrontar l'eliminatòria a fora. L'Arandina serà un rival dur per a l'equip de Natxo González, ja que afronta la copa amb molta motivació després d'haver estat campió, el curs passat, a tercera. El tècnic del Reus no vol que el seu equip doni tanes facilitats en defensa com diumenge a l'Hospitalet.

2a B i 3a:
Mensajero-Cadis
18:00
Ebro-Tudelano
18:00
Huracán-Socuéllamos
19:30
Laredo-C. Leonesa
20:00
Barakaldo-Formentera
20:15
UCAM-Algesires
20:30
Lleida-Guijuelo
20:30
Arandina-Reus
20:30
Talavera-Linense
20:45
UD Logroñés-Linares
20:45
R. Ferrol-Castelló
20:45
Villanovense-P. Sport
21:00
2a A:
Almeria-Elx
20:00
Nàstic-Girona
20:30
Leganés-Tenerife
20:30
Còrdova-Lugo
20:30
Mirandés-Osasuna
20:30
Llagostera-Albacete
20:30
Alcorcón-Ponferradina
20:30
Numància-Alavés
20:30
Oviedo-Valladolid
22:00
Mallorca-Osca
20:00 (demà)

ROTACIONS

Vicente Moreno, com Oriol Alsina, també farà jugar els que ho han fet menys fins ara
Ens il·lusiona passar i continuar somiant. Serà difícil perquè el rival té una gran plantilla
Imanol Idiakez
ENTRENADOR DEL LLEIDA
No volem pensar més enllà, prou feina tindrem a passar l'eliminatòria, que serà complicada
Natxo González
ENTRENADOR DEL REUS

REVÀLIDA

Els poc habituals del Girona podran reivindicar-se allí on els titulars van perdre dissabte
La copa és molt important per, en cas de victòria, agafar confiança i acumular minuts de qualitat
Oriol Alsina
entrenador del llagostera
Serà un partit més difícil que el de lliga, ja que els dos equips haurem de buscar altres coses
Vicente Moreno
ENTRENADOR DEL NÀSTIC
Mai no especulem i sempre sortim a guanyar, de vegades amb el pit massa descobert
Pablo Machín
entrenador del girona
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)