Territorial

Bustins tanca una etapa

1a catalana. El porter de l'Escala deixa el club blaugrana per motius laborals. Als 34 anys no descarta continuar jugant en una categoria que li permeti compatibilitzar-ho amb la feina

La intenció d'Àngel Bustins era disputar la sisena temporada a les files de l'Escala, però amb la competició a ple rendiment –la primera catalana va començar el cap de setmana passat–, el porter dels blaugrana va veure que li seria impossible implicar-se al màxim amb l'equip, tal com ha fet en els quinze anys de carrera amateur: “He vist que seria molt complicat compaginar el futbol en aquest nivell amb la meva vida laboral. N'hem parlat, i la meva decisió és deixar-ho. M'estimo més fer-ho ara, amb temps, que no pas a mig curs i generant un problema més gros”, explica un dels artífexs de l'època daurada de l'Escala.

De fet, Bustins remarca les seves cinc temporades a l'Escala com una gran època: “M'han tractat molt bé, i els ascensos a 2a i 1a catalana són grans records. També tinc un gran record dels ascensos que vaig aconseguir amb el Farners i amb l'Escala”, explica el porter.

Bustins ha estat titular indiscutible en els darrers cursos a l'Escala, en què la temporada passada va aconseguir una històrica cinquena posició a primera catalana i va ser el tercer porter menys golejat: “Evidentment que trobaré a faltar la competició, però no descarto continuar jugant en alguna categoria inferior en què m'ho pugui combinar amb la feina”, destaca Bustins.

En el primer duel de la temporada, en què l'equip va guanyar per 0-1 al camp del Manresa, a la porteria de l'Escala ja hi va jugar Èric Quesada, que en principi serà l'encarregat d'agafar el relleu de Bustins a sota dels pals del conjunt blaugrana.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)