Territorial

El Farners i l'Abadessenc busquen el primer triomf

1a catalana. Els dos conjunts disputen els seus partits avui, com a locals, amb l'objectiu de sumar els primers punts, tot just en la segona jornada

La segona jornada del campionat de lliga començarà el dia d'avui amb dos dels sis representants en escena. El Farners i l'Abadessenc disputaran els seus partits, els dos com a locals, amb l'objectiu d'oblidar la derrota que van patir en l'estrena de la temporada. L'Abadessenc va perdre en la jornada inaugural al camp del Sants (2-1). En el que era el seu primer partit de la història a la primera catalana, els de Sant Joan no van poder evitar la derrota, tot i que es van mostrar competitius fins al final. En el debut a casa, en plena festa major, els de Toni García reben el Tona (16.30 h) amb l'objectiu que l'ajuda de la seva afició sigui clau.

El Farners rep la visita del Martinenc (18 h). Els jugadors dirigits pel duo de tècnics format per Miquel Muñoz i Lluís Padrós van perdre al camp del Tona en la primera jornada (1-0) i no volen ajornar més el fet de puntuar per establir així distància amb la part baixa, tot i saber que el rival que tindran al davant és de nivell. El Martinenc, que va baixar el curs passat de tercera és un dels candidats a la part alta, un os dur de rossegar per als de Santa Coloma.

Demà, duel gironí a Lloret

La jornada es completarà demà amb un plat fort que se servirà a Lloret. Els selvatans reben a la Jonquera (a les 12 h), en el que serà l'únic duel gironí de la jornada. La Jonquera va guanyar el primer partit contra el Mataró (2-1) i intentarà seguir sumant contra un conjunt lloretenc que ve d'empatar, a fora, contra l'Horta (1-1).

També al migdia, el Girona B afronta el desplaçament més dur, pels quilòmetres que hauran de fer, al camp de l'Andorra (12h). L'Escala tancarà la jornada reben la visita de la Molletenca (17 h) amb el ple de dues victòries a l'horitzó.

El Girona B juga a les 12 h a Andorra. El llarg viatge i l'hora l'obligaran a viatjar el dia abans
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)