Nàstic

Palanca es reivindica en la copa

Nàstic. L'extrem va aprofitar la titularitat contra el Girona i va marcar un doblet clau per a la classificació dels grana, amb la qual es reafirma com a alternativa a tenir en compte per a l'atac

El Nàstic va haver de patir de valent per eliminar el Girona en la copa, ja que el partit es va decidir en la tanda de penals. Abans, això sí, el conjunt de Vicente Moreno va empatar 2-2 amb un doblet de l'extrem Miguel Palanca, que va aprofitar la seva primera titularitat en un partit oficial per reivindicar-se, ja que en la lliga tan sols ha jugat 21 minuts, en la primera jornada contra l'Albacete. No és estrany, doncs, que el tarragoní acabés el partit amb un somriure d'orella a orella. “Estic molt content, feia dues setmanes que no jugava, en què el mister no em decidia posar, i físicament no em trobava al màxim de bé possible”, va explicar Palanca, que hi va afegir: “He respost en la definició, però tampoc no em posaré una bena als ulls, sé que també he perdut moltes pilotes i estic treballant per millorar.” El doblet contra el Girona, en tot cas, el reafirma com a alternativa a tenir en compte per a l'atac. En aquest aspecte, Palanca no s'obsessiona i considera que és positiu que Vicente Moreno tingui diferents opcions: “Jo treballo en tots els entrenaments per fer que m'arribi la titularitat, però a l'equip hi ha altres companys a la meva posició que ho estan fent molt bé i és bo que hi hagi competitivitat i que el mister sàpiga que qui hi posi respondrà.”

Miguel Palanca també va analitzar el moment dolç que viu el Nàstic en el seu retorn al futbol professional, ja que el conjunt grana és colíder i ha respost bé en tots els partits. “L'equip és un grup humà molt bo i els últims resultats ens donen una confiança brutal, ara ens surt tot”, va dir Palanca, que ja ha girat full i està centrat en l'exigent partit que els tarragonins jugaran demà a l'estadi de l'Elx.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)