Nàstic

Instal·lar-se en el núvol

Nàstic. El conjunt grana visita un escenari exigent, el Martínez Valero, amb l'objectiu d'enllaçar una altra jornada sense perdre i mantenir-se al capdavant de la classificació

El Nàstic viu en un núvol. Va començar l'estiu tastant la glòria de l'ascens i l'està acabant a la zona noble de la segona divisió A. L'inici de lliga dels homes de Vicente Moreno difícilment hauria pogut ser més positiu. Els grana són colíders i no han perdut cap partit (7 punts de 9 possibles). No es pot demanar més. O sí. Sempre seria benvinguda una nova alegria al complicat estadi de l'Elx. L'entrenador del Nàstic no es conforma i té un discurs d'allò més ambiciós. Els tarragonins no han guanyat mai al Martínez Valero i Moreno té una confiança plena en els seus pupils: “Som un equip avesat a trencar estadístiques, i mirar de vèncer per primer cop a Elx serà una motivació més.” Per assolir aquest repte, el de Massanassa té tres contratemps en forma de lesions, dues de les quals propiciaran canvis en l'onze habitual. Xisco Campos jugarà al lateral dret en substitució de Gerard Valentín, mentre que és molt probable que a la punta de llança Marcos de la Espada supleixi Álex López. L'entrenador del Nàstic, això sí, té força alternatives, ja que els que menys juguen ja van demostrar en el partit de copa que poden rendir amb garanties.

L'enfrontament de dimecres contra el Girona, amb pròrroga inclosa, és un dels handicaps que els grana hauran de superar en la cita d'avui. Moreno hauria preferit tenir un dia més per preparar el partit. Val a dir, això sí, que en aquest aspecte competiran en igualtat de condicions amb l'Elx, que també va tenir copa i també va haver de jugar 120 minuts. A diferència del Nàstic, els de Rubén Baraja no van tenir fortuna en la tanda de penals, i van caure eliminats després d'empatar al camp de l'Almeria (3-3).

L'Elx ha reconstruït bona part del bloc amb el descens als despatxos i està encara encaixant peces. Els de Baraja, això sí, progressen amb celeritat i la imatge que estan oferint està sent força positiva. Vicente Moreno, de fet, adverteix que tornar del Martínez Valero amb els tres punts és una empresa complicada, independentment del context: “Mai és un bon moment per jugar contra l'Elx, potser enfrontar-s'hi aviat pot semblar millor, però es tracta d'un equip que ha tingut una evolució bestial en tres setmanes.”

L'AVANTMATX

L'Elx ha tingut una evolució bestial en tres setmanes, guanyar-lo és molt complicat
Vicente Moreno
ENTRENADOR DEL NÀSTIC
El Nàstic és un rival difícil: és rocós i està en ratxa. Tots dos estem desgastats per la copa
Rubén Baraja
ENTRENADOR DE L'ELX

El repte de signar el millor inici a segona A

Més enllà de guanyar en un escenari on no ho havia fet mai abans, el Nàstic visita el Martínez Valero amb la fita de puntuar, fet que li permetria signar el millor inici a segona A, que és el de la temporada 2007/08, en què els grana tenien un bagatge idèntic, de 7 punts de 9, i van acabar perdent en la quarta jornada al camp de l'Eibar. D'altra banda, si els grana sumen els tres punts, tancaran el dia líders, pendents del que faci demà el Numància.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)