Territorial

Vint minuts bojos tomben el Girona

Divisió d'honor juvenil. Els de Robert Vila van sortir perdent de l'intercanvi de cops els primers minuts. Els gironins van pagar cara la falta de contundència en zona defensiva

El Girona no es va poder estrenar a domicili puntuant, tot i que perfectament hauria pogut tornar de Saragossa amb un punt, o fins i tot tres. Als de Robert Vila, però, se'ls va escapar el partit en un inici boig –els cinc gols van arribar abans del minut 25– en què van pagar cara la falta d'experiència en la categoria i els va faltar ser prou contundents en defensa. L'Stadium es va avançar molt aviat gràcies a una jugada per banda dreta que Ciro va finalitzar (7'), però el Girona va respondre amb contundència amb dos gols de Pime en tan sols tres minuts, després de dues bones jugades col·lectives. El Girona no va saber tancar el partit i, en pocs minuts, l'Stadium va aprofitar per capgirar el resultat i situar-se 3-2 gràcies a dos gols d'Alcántara (19' i 23'). Amb el resultat a favor, els aragonesos van ser murris, i van deixar passar els minuts mantenint-se molt sòlids en defensa fins que va finalitzar el partit.

STADIUM: Monforte, Pablo, Pamplona, Simón, Terrado, Casero, Villalba (Sobradier, 79'), Ciro (Cristian, 82'), Alcantara (Delgado, 90'), Rabagán i Bagán (Gomis, 69'). GIRONA: Santaló, Puig (Mas, 46'), Guillem (Queixal, 58'), Abde, Mario, Sala (Bergalló, 46'), Álamo, Verdaguer, Joel, Pol Blai i Pime. GOLS: 1-0 (7') Ciro. 1-1 (9') Pime. 1-2 (11') Pime. 2-2 (19') Alcántara. 3-2 (23') Alcántara. ÀRBITRE: Sergio Usón.