Territorial

L'Abadessenc s'estrena

1a catalana. Els de Toni Garcia van sumar la primera victòria de la història del club en la categoria

No hi havia millor cap de setmana possible per a la primera victòria a primera catalana de l'Abadessenc que el de la festa major del poble ripollès, i l'equip de Toni Garcia no va fallar contra un altre dels recent ascendits a la categoria, el Tona.

El partit no va començar gaire bé per als ripollesos, que es van veure superats per la bona arrencada del Tona, que va servir als osonencs per avançar-se al marcador amb una rematada d'Edu en un córner (19'). A partir del gol visitant, però, els santjoanins van anar entrant en el partit i van començar a dominar el matx fins que van trobar el premi abans de la mitja part amb un gol de falta directa d'Aleix (44'). En la represa, el Tona es va quedar amb deu per l'expulsió de Joel, i l'Abadessenc encara va ampliar el seu domini. El gol de la històrica victòria dels ripollesos el va firmar Dani, rematant de cap una centrada d'Edgar des de la banda esquerra (64').

ABADESSENC: Joel, Pajares, Nil, Dani (Jan, 78'), Pito, Edgar (Xerry, 65'), Serra (Maiki, 65'), Bere, David, Mesa (Lluc, 57') i Aleix (Uri, 78'). TONA: Fran, Eric, Joan, Sergi (Rovira, 69'), Pla, Edu (Guillem, 69'), Eloi (Matas, 84'), Mendo, Roca (Pol, 55'), Aleix i Bernat. GOLS: 0-1 (19') Edu. 1-1 (44') Aleix. 2-1 (64') Dani. ÀRBITRE: López Jiménez. T.G: Serra, Edgar, Aleix, Gerard, Uri i Joel; Eric, Pol, i Pla. T.V.: Al visitant Joan (54') per doble amonestació.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)