Territorial

Un gol de Peti dóna el triomf al Lloret

Sòlids. Els selvatans van superar la Jonquera gràcies a la solidesa defensiva i a l'efectivitat de cara a porteria

El Lloret es va emportar la victòria en el primer duel gironí de la temporada a primera catalana gràcies a un gol de Peti en la segona meitat que decidia un partit força igualat.

En la primera meitat va ser la Jonquera qui va disposar de les millors ocasions, però no va ser capaç de materialitzar-les contra un Lloret que va tenir més possessió. Tot i portar el control del partit, els selvatans no van arribar amb perill a la porteria de Toni fins a l'inici de la segona meitat. Els d'Edu Urdiales van aprofitar l'empenta amb què van saltar al camp en la represa per avançar-se en el marcador amb un gol de Peti després d'una centrada de Lobo des de la banda dreta (58'). El gol de Peti va acabar sent decisiu, ja que la Jonquera va buscar l'empat més amb el cor que amb el cap i no va ser capaç de superar la defensa del Lloret, que es va mantenir molt sòlida i no va patir gaire.

LLORET: Prado, Arsen (Lobo, 53'), Poderoso, Pol Gómez, Pol Ros (Pol Huerta, 83'), Aparicio, Moisés, Jordi Valls, Puntí, Martínez (Peti, 53') i Narcís (Majó, 77'). LA JONQUERA: Toni, Anderson (Chacón, 83'), Alforcea, Pol Compte, Benaissa (Gasca, 68'), Carlos López (Henry, 63'), Bassols (Gispert, 64'), Pérez, Bonmatí, Iván Ruiz (Edile, 68') i Rama. GOLS: 1-0 (58') Peti. ÀRBITRE: Vidal Canal. T.G.: Als locals Jordi Valls, Moisés, Lobo i Puntí; i als visitants Bassols, Alforcea i Henry. T.V.: Cap.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)