Territorial

Creixen però no ho rematen

Un punt. El Girona B domina en la segona part i iguala el gol de l'Andorra, però no troba el camí per sumar la primera victòria del curs

El filial gironí no va poder aconseguir el primer triomf del curs en un dels desplaçaments més llargs i incòmodes de la temporada, com la sortida fins a Andorra. Els de Nacho Castro van estar bé en defensa en el primer temps, però en l'apartat ofensiu ni els gironins ni els andorrans van ser capaços de crear clares ocasions de gol durant els primers 45 minuts.

En la segona part, el Girona B va créixer en atac i va mantenir la correcció en defensa, però en una acció aïllada dels locals Quintanas va cometre un penal clar. Veiga va marcar des dels onze metres.

Amb el marcador en contra, els gironins van passar a dominar l'enfrontament i Mamau va restablir la igualada que feia justícia al joc que s'estava veient amb una bona rematada (80'). En els últims deu minuts, l'enfrontament es va trencar i es van poder veure oportunitats clares de gol en les dues porteries. Al final, però, cap dels dos va tenir prou encert.

ANDORRA: Ferran, Aleix, Àlex Sánchez, Julià (Alves, 52'), Arturo (Pau, 66'), Ludovic, Veiga, Mateo, Robert (Moreira, 21'), Gómez (Jamal, 76') i Oriol (Ferrer, 76'). GIRONA B: Quintanas, Genís (Segura, 65'), Pujol, Javi Morales, Ferri (Nahuel, 65'), Mamau, Yaya (Sanding, 46'), Carbó, Moha (Sepúlveda, 59'), Bech (Gelmà, 65') i Ferrón. GOLS: 1-0 (63') Veiga. 1-1 (80') Mamau. ÀRBITRE: Rovira Campa. T.G.: A Julià i Gómez, de l'Andorra, i a Ferri, Ferrón, Qunitanas i Gelmà, del Girona.