Territorial

La Damm supera un dels clars candidats al títol, el Mallorca

Div. honor juv. L'equip de Cristóbal és capaç de capgirar el gol inicial del Mallorca

DAMM: Òscar, César, Gonzalo, Fabra, Kilian, Inés, Enry, Jorge, Cano (Ignasi, 45'), Lledó (Marc, 60') i Moha (Sebbeh, 88'). MALLORCA: Pocovi, Rafinha, Gori (Beni, 86'), Nadal, Pep Vidal (Salva, 82'), Jorge, J. Sánchez (Antoñito, 75'), Gerardo, Rodado (Toril, 60'), Eder i Ángel. GOLS: 0-1 (36') Ángel. 1-1 (37') Moha. 2-1 (77') Gonzalo. ÀRBITRE: Rebollo López. COMENTARI: La Damm va sumar els tres primers punts de la temporada després de derrotar un dels equips cridats a ser al capdamunt de la classificació, el Mallorca. El partit va ser molt anivellat i els dos equips van demostrar el perquè, segurament, són candidats a les posicions capdavanteres. El primer gol va ser dels visitants, que es van avançar amb una jugada al contraatac obra d'Àngel. Només servir de centre, la Damm va empatar gràcies a una gran jugada individual de Moha, que amb la cama dolenta, va superar Pocovi, establint l'empat a 1 amb el qual els dos equips van marxar cap als vestidors. La segona meitat va continuar amb la mateixa dinàmica. El matx va seguir molt anivellat i els dos conjunts van gaudir d'ocasions per marcar. El gol del triomf dels locals va arribar a poc més de deu minuts del final, quan Gonzalo va enviar la pilota al fons de la xarxa després de diversos rebutjos a l'àrea mallorquina. En el minut 90 el porter local Òscar es va lluir per salvar l'empat.