Territorial

L'Escala remunta a la Molletenca i es situa líder

Triomf just. Els de Pitu Batlle van ser l'únic dels dos equips que va proposar futbol

L'ESCALA: Eric, Pau Ribas, Ricard Ferrer, Mir (Eric Díaz, 62'), Adrià Serra, Salam (Gasull, , Robert Negre, Jam, Marc Feixas, Pep Muniesa i Pepu Soler. MOLLETENCA: Peyton, Jairo, Víctor (Álvaro, 85'), Marc, Pou (Ao, 85'), Padilla (Miguel, 65'), Brian, Cabanes, Agus, Genís i Matito. GOLS: 0-1 (32') Cabanas. 1-1 (72') Éric Díaz. 2-1 (82') Robert Negre. ÀRBITRE: García Cobos. T.G.: Als locals Pau Ribas, Salam, Jam, Pepu Soler, Negre, Ricard Ferrer i Gasull; i als visitants Jairo, Padilla i Brian. T.V.: Al visitant Agus (31') per doble amonestació. COMENTARI: L'Escala ocuparà aquesta setmana el liderat de primera catalana per primera vegada en la seva història després de remuntar un matx contra la Molletenca que es va complicar molt al minut 32 quan Cabanas va superar a Éric amb un llençament ràpid de falta. Els de Pitu Batlle, peró, que van dominar el partit davant un rival molt dur defensivament, van trobar el seu premi al tram final de la segona part. Al 72', Éric Díaz va empatar el partit a la sortida d'un córner i deu minuts després Negre feia el gol de la victòria escalenca gràcies a un potent xut de falta directa (82'). En els minuts finals, la Molletenca ha buscat el gol de l'empat amb pilotes llargues i ha disposat d'alguna ocasió, peró l'Escala, que també ha tingut les seves opcions al contraatac, ha aconseguit mantenir l'avantatge i sumar els tres punts.