2a divisió A

Raül Agné, un aniversari a la corda fluixa

Tenerife. El de Mequinensa va complir contra l'Oviedo el partit 150 com a tècnic en la categoria. Qüestionat a l'illa, Agné se la jugarà contra el Llagostera

Raül Agné va complir el partit 150 com a entrenador a segona A. El tècnic de Mequinensa no està per gaires celebracions després que amb la derrota al Carlos Tartiere el seu equip, el Tenerife, no aconseguís sortir de l'última posició de la taula i accentués el mal moment que passa coincidint amb l'inici de curs. Precisament, el conjunt dirigit per l'entrenador amb més partits a la banqueta del Girona a segona A (99) és el pròxim rival del Llagostera (dissabte, a l'estadi Palamós-Costa Brava, a les 18.15 h). El duel es preveu que serà a tot o res per a Agné, que des de Tenerife està molt qüestionat després de disputar-se tot just quatre jornades i de caure eliminat en la copa, a mans del Leganés (2-0).

El marge per a Raül Agné sembla que s'esgota, i és que ja la temporada passada va fer una trajectòria irregular amb els insulars, tot i que va assolir l'objectiu de la salvació. Sense grans incorporacions en el mercat d'estiu –la més destacada va ser la de Pedro Martín, procedent del Mirandés–, Agné ha hagut d'innovar i canviar en diverses ocasions un dibuix que no acaba de funcionar i que a Palamós podria afrontar el primer, i últim, match ball.

La millor versió, a Girona

Raül Agné encara té el privilegi i l'honor de ser l'entrenador que més partits ha dirigit el Girona a segona A. Va ser en el club gironí on el de Mequinensa va fer els millors balanços en la categoria en els 99 enfrontaments. Raül Agné també va tenir un pas efímer pel Recreativo, de 28 partits. El tècnic va agafar l'equip dotzè en la quinzena jornada i va acabar el curs novè, lluny de les expectatives generades pels andalusos.

A Tenerife, el curs passat, l'extècnic del Girona va substituir Álvaro Cervera. La reacció inicial dels insulars, que van sortir de la part baixa, va servir a Agné per renovar per a la temporada actual. Ara el suflé baixa cada jornada.

Girona
99
Curs 2008/09, 2010/11 i 2011/12: 27 victòries / 34 empats / 38 derrotes
Recre
28
Curs 2009/10: 8 victòries / 14 empats / 6 derrotes
Tenerife
23
Curs 2014/15 i 2015/16: 5 victòries / 10 empats / 8 derrotes
Total
150
40 victòries / 58 empats / 52 derrotes
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)