Nàstic

Tothom és necessari

Nàstic. Vicente Moreno ja ha utilitzat tots els jugadors en partits oficials, excepte el lesionat Xisco Muñoz, i les noves incorporacions van augmentant de mica en mica el protagonisme

La idea era començar la temporada amb els jugadors que van aconseguir l'ascens i anar introduint de mica en mica les incorporacions de l'estiu. Disputats quatre partits de lliga i un de copa, Vicente Moreno ja ha utilitzat tots els futbolistes de la plantilla del Nàstic, amb l'excepció del lesionat Xisco Muñoz, i els fitxatges van guanyant protagonisme de mica en mica. El davanter centre Àlex López, ara lesionat, va ser l'única cara nova de la temporada del retorn a segona A en el primer onze de la lliga, contra l'Albacete. Bons resultats en els primers partits van avalar l'aposta del tècnic valencià d'aprofitar l'embranzida i el caràcter guanyador del bloc de l'ascens, i el bon funcionament de l'equip han fet més fàcil l'entrada dels fitxatges. El lateral esquerre Mousa ha jugat els dos últims partits d'inici al lloc de Mossa; Emaná, tot i que Moreno demanava paciència amb ell, sembla que ja s'ha fet un lloc entre els titulars i Fali és ara mateix la parella habitual al mig centre de l'intocable Rocha. Sergio Tejera, amb un perfil més creatiu que l'exjugador de l'Huracán, és una de les alternatives habituals en les segones parts. Miquel Palanca, autor de dos gols en el partit de copa contra el Girona, és, de moment, un revulsiu habitual en la lliga. Iago Bouzón, Xisco Hernández, Gal Arael i José Naranjo encara no han debutat en la lliga, però tots quatre van ser titulars en el duel de copa, en què els menys utilitzats en la lliga van mostrar un bon nivell. Aquests quatre són els futbolistes que ho tenen més difícil per entrar a l'equip, tot i que no seria estrany que Gal Arael no trigués a ser la parella de Rocha, que fins ara ha tingut Manolo Martínez, Fali i Tejera al seu costat al mig del camp grana. La sensació és que, de moment, el tècnic valencià no ha acabar de trobar la peça que encaixi del tot amb Rocha.

Dissabte passat, el Nàstic va perdre el primer partit del curs al terreny de joc de l'Elx (1-0), però, tot i que Vicente Moreno es va mostrar especialment decebut i crític amb els seus futbolistes, el més probable és que mantingui la confiança en els jugadors més habituals en un inici de campionat en què els grana han acumulat força crèdit.

CARES NOVES

Emaná, Mousa i Fali s'han fet lloc entre els titulars i Palanca i Tejera són revulsius

La importància de la copa

Fins que no s'avanci en la competició i arribin les eliminatòries amb anada i tornada i els rivals de primera divisió, la copa serveix, en les seves primeres eliminatòries, per donar minuts als futbolistes menys utilitzats en la lliga. És el cas del Nàstic i Vicente Moreno, que en el debut en la competició contra el Girona va confeccionar un onze inicial totalment diferent al que va utilitzar contra el mateix equip quatre dies abans en la lliga. Això li va permetre provar futbolistes en un partit de competició oficial.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)