Territorial

El lideratge de l'Escala, que no sigui anecdòtic

Confiança. Més enllà d'encapçalar la lliga quan s'han disputat només dues jornades, la bona arrencada dóna força i moral als de Pitu Batlle

El fet que l'Escala encapçali la classificació de la primera catalana per primera vegada en la seva història és anecdòtic perquè tot just s'han disputat dues jornades, però el que no ho ha de ser és l'esforç i capacitat que ha demostrat en les dues primeres jornades per sumar tots els punts possibles. “Fa molt poc que ha començat la lliga, però és molt millor tenir sis punts que cap. L'any passat equips que estaven a dalt en jornades més avançades es van acabar desinflant. El que hem de fer és aprofitar aquest moment per agafar confiança i allargar-ho al màxim possible”, explica l'entrenador, Pitu Batlle. L'equip blaugrana ha aconseguit dues victòries de molt de mèrit: la primera al camp del Manresa, un dels aspirants a l'ascens. “Va ser una victòria de molt d'esforç. Els jugadors van fer un gran treball per poder guanyar”, explica Batlle. En la segona jornada els escalencs van superar per 2-1 el Molletenc. “L'equip va creure en les seves possibilitats fins al final i va aconseguir una gran remuntada”, explica el tècnic, que també assenyala altres aspectes que vol mantenir en el joc del seu equip: “L'estratègia ens dóna bons resultats. Hem marcat de falta lateral i en el llançament d'un fora de banda. És important.”

Buscant un porter

La marxa de Bustins per motius laborals ha deixat vacant un lloc a la porteria. Quesada ha aconseguit la titularitat, però per als substituts l'Escala ha de recórrer al juvenil. “Fem venir Dani Garcia, que és juvenil de primer. Estem buscant un porter que cobreixi aquesta posició”, va explicar el tècnic. El juvenil de Garcia encara no ha començat la lliga.

EL PROTAGONISTA

El que hem de fer és aprofitar aquest bon moment per agafar confiança i allargar-ho al màxim possible. L'inici ha sigut molt bo
Un triomf va ser molt treballat i l'altre perquè vam creure-hi. L'estratègia ens està donant resultats
Pitu Batlle
entrenador de l'escala
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)