Nàstic

Embranzida a reprendre

Nàstic. Després de la primera derrota, els grana esperen allargar el bon començament de temporada vencent el Mallorca amb l'aval del Nou Estadi, on fa més d'un any que no perden

El Nàstic sap que un dels seus punts forts aquesta temporada ha de ser l'inici de lliga. Confiats, animats i embalats després de l'ascens, els grana volen aprofitar l'embranzida i allargar-la tant com sigui possible, conscients que d'èpoques complicades n'hi haurà en una competició tan llarga, i més val que els agafi amb un bon grapat de punts al sarró. Per això és clau no encallar-se gaire aviat i, per tant, vèncer avui el Mallorca al Nou Estadi després de la derrota de la setmana passada al terreny de joc de l'Elx, la primera de la temporada (1-0). On més es viu l'energia positiva que ara mateix envolta l'equip tarragoní és al Nou Estadi, escenari dels èxits de la temporada passada i on el Nàstic no perd des del 24 d'agost de l'any passat. El Sant Andreu, que va acabar baixant a tercera, va ser l'únic equip capaç de derrotar el campió al seu estadi, i ho va fer en la primera jornada de lliga.

El Mallorca no ha començat tan bé com el Nàstic, ja que té quatre punts i es manté al límit de la zona de descens. La lliga tot just ha començat, però a l'illa ja es comencen a posar nerviosos, tenint en compte que el projecte dels balears té el retorn a primera divisió com a gran objectiu. El tècnic del Nàstic, Vicente Moreno, relativitza les urgències dels mallorquins –“tots els equips hem de guanyar tant sí com no, no només ells”, apunta– i avisa del potencial que tenen, amb “jugadors de nivell” i un conjunt poderós. Moreno, que va acabar molt descontent amb el partit dels seus a Elx, considera que si mostren la millor versió tenen moltes possibilitats de guanyar. El lateral dret del filial Jordi Calavera podria la principal novetat en l'onze inicial. Sense Valentín, lesionat, el Nàstic perd profunditat a la banda dreta, i el defensa de Cabra del Camp té més vocació ofensiva que Xisco Campos. A banda de Valentín, el tècnic grana no podrà disposar dels també lesionats Àlex López i Xisco Muñoz.

A l'altra banqueta, Albert Ferrer és conscient que el seu equip ha de millorar molt, tant en defensa com en atac, considera que el Nàstic és una prova de foc per mesurar si el seu equip progressa. El tècnic català, que té la baixa d'última hora de Brandon, destaca la capacitat de pressió i de contraatac ràpidament dels grana.

LES FRASES

El Mallorca té jugadors de nivell. Tots els equips hem de guanyar tant sí com no, no només ells
Vicente Moreno
ENTRENADOR DEL NÀSTIC
No és fàcil jugar contra el Nàstic. Pressiona molt amunt i contraataca amb velocitat
Albert Ferrer
entrenador del mallorca

El Mallorca, dos gols en cinc partits oficials

El Mallorca té jugadors contrastats en atac, com ara el banyolí Ferran Corominas, l'exjugador del Girona Acuña i Bianchi, però de moment el seu principal problema és la falta de gol. Només n'ha marcat dos fins ara –Bianchi i Arana n'han estat els autors– i encadena dos partits sense marcar, tots dos a casa: en la copa contra l'Osca, que el va eliminar (0-2) i el cap de setmana passat amb el Numància. A fora ha perdut els dos partits jugats.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)