Territorial

L'Escala perd amb polèmica i deixa escapar el lideratge

1a catalana. El gol dels locals va arribar en un penal molt protestat que Manga va transformar

VILASSAR DE MAR: Imanol, Javi, Jose, Peque (Mario, 77'), Edu, Blanchart, Tejero, Edgar, Àlex (Masip, 80'), Manga i José Sánchez (Òscar, 70'). L'ESCALA: Eric, Pau, Jordi, Salam (Marc Gasull, 77'), Pep, Adrià, Pepe, Robert Negre (Josep Molinas, 77'), Marc (Agustí, 68'), Eric Díaz (Jam, 46') i Ricard Ferrer. GOLS: 1-0 (39') Manga, de penal. ÀRBITRE: Altemir Vidal. T.G.:
Als locals Edu, Blanchart, Tejero, Òscar i Àlex i als visitants Pau, Adrià, Robert Negre i Ricard. T.V.: Cap. COMENTARI: L'Escala va deixar escapar ahir els primers punts de la temporada contra un Vilassar de Mar que va obtenir la primera victòria del curs. El conjunt de Pitu Batlle va acabar cedint en un partit molt físic i intens que va tenir molt poques ocasions de gol per als dos conjunts i que es va decidir en el tram final de la primera part, quan el col·legiat va assenyalar un penal molt rigorós a la sortida d'un córner per una agafada de Ricard Ferrer a Àlex. Va assumir la responsabilitat el veterà Alberto Manga, que no va perdonar, va transformar la pena màxima i va fer l'1-0 que acabaria sent definitiu. En la segona meitat el conjunt escalenc va buscar el gol de l'empat, però ho va fer més amb el cor que amb el cap i no va aconseguir trobar la manera de trencar un partit molt travat i crear perill real a la porteria del porter local Imanol. Amb la derrota, l'Escala cedeix el lideratge.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)