Territorial

Una derrota molt cruel

Divisió d'honor juvenil. El Girona va encaixar dos gols en els minuts finals, quan tenia un gran empat a tocar

El Girona té clar que l'objectiu de la permanència no depèn de puntuar contra els grans equips de la categoria com ara l'Espanyol, però els de Robert Vila, ahir, van estar a punt de sumar un empat contra els blanc-i-blaus que hauria ajudat molt l'equip per agafar confiança en aquest dur inici de temporada en què tan sols han pogut sumar un punt de nou possibles. Al final, però, el gran esforç que van fer els gironins després de jugar més de mitja hora amb deu es va veure tacat per una errada desgraciada en defensa en el 84' que va significar el 2-3 i va decidir el matx a favor dels visitants.

El partit va començar bé per al Girona. Tot i el domini de l'Espanyol, els gironins van mantenir una defensa molt intensa pressionant molt amunt els visitants i van donar un primer avís després d'una errada en la sortida de pilota de l'Espanyol, que va estar a punt d'aprofitar Pimentel, però tot sol davant Chus Ruiz va xutar al ninot (17'). Dos minuts després, qui no va perdonar va ser Álamo, que va finalitzar una jugada de Pimentel i Bargalló amb un xut des de la frontal que va entrar per l'escaire (19'). Amb el marcador a favor, el Girona va fer un pas enrere i l'Espanyol ho va aprofitar per tancar els locals en camp propi. Santaló va haver d'aparèixer per evitar un gol cantat de Cristófer (23'), però no va poder fer-ho en el 27' davant Oscar Melendo, que va finalitzar una excel·lent jugada individual de Campuzano per fer l'1-1. Sense temps per refer-se, el Girona va rebre un altre cop dur després de perdre la pilota en defensa, fet que va aprofitar Campuzano per fer l'1-2 amb un gran xut amb la cama dreta des de l'interior de l'àrea (29').

En la segona meitat, el Girona va tornar a fer un pas endavant amb l'entrada de Joel Arimany i en va saber treure profit ben aviat. En el 55', el davanter, que va entrar a la convocatòria a última hora acabat d'arribar d'Oviedo amb el primer equip, va pentinar un servei de banda en llarg d'Álamo, va enviar la pilota a la xarxa i va posar el 2-2 al marcador. L'alegria de l'empat va durar poc, perquè, en el 57', Mario va cometre un penal sobre Campuzano i va ser expulsat. Santaló va aturar el xut del mateix Campuzano, però aguantar mitja hora contra l'Espanyol amb un de menys és molt difícil. El Girona va estar a punt d'aconseguir-ho amb molta entrega i disciplina tàctica, i fins i tot va crear perill a la porteria rival, però, en el 84', una falta d'entesa entre Santaló i Abde –que havien estat els millors del Girona fins aleshores– la va aprofitar Cristófer per fer el 2-3 i enfonsar les esperances dels gironins. A més, dos minuts després (86'), Jordan va donar el cop de gràcia final fent el 2-4 de vaselina.

GIRONA: Santaló, Puig, Abde, Mario, Álamo, Guillem, Labiano (Caixal, 53'), Pol Blay, Pimentel, Bargalló (Sala, 61') i Verdaguer (Joel Arimany, 46'). ESPANYOL: Chus Ruiz, Gonzalo, Pedrosa, Marcel, Edgar, Alex López, Adrià Ribas, Oscar Melendo (Martí Soler, 88'), Cristófer (Manchón, 87'), Campuzano i Javi Puado (Jordan, 78'). GOLS: 1-0 (19') Álamo. 1-1 (27') Oscar Melendo. 1-2 (29') Campuzano. 2-2 (55') Joel Arimany. 2-3 (84') Cristófer. 2-4 (86') Jordan. ÀRBITRE: Pere Barceló. T.G.: Al local Pimentel. T.V.: Directa al local Mario (57').
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)