Territorial

El Farners s'imposa per la mínima en el duel gironí

1a catalana. El conjunt selvatà en fan prou amb un gol en la segona meitat per derrotar el Girona B, que ja ocupa zona de descens

El Farners va sortir victoriós del duel gironí contra el Girona B en un partit poc vistós i que va acabar amb una petita picabaralla final (0-1). L'enfrontament va començar amb una gran ocasió del filial gironí tot just en el primer minut de joc, però el xut de Ferrón va sortir fregant el pal. A partir d'aquí el partit va entrar en una fase de molt poques ocasions dels dos equips, en què només va destacar un penal reclamat pel Farners per unes possibles mans de Morales dins l'àrea que el col·legiat va decidir no castigar. (25').

En la segona meitat els dos equips van continuar bastant desorganitzats damunt del terreny de joc. El Farners, però, es va avançar mitjançant Iván Fernández, que va aprofitar una bona jugada per la banda dreta de Nierga per marcar el 0-1 amb una gran volea (70'). Els visitants van poder sentenciar a cinc minuts del final, quan el Girona B ja jugava amb deu homes, però el porter Quintanas va aturar providencialment una rematada d'Iván García.

Finalment, i després d'una picabaralla que va comportar l'expulsió del visitant Arjona, el partit va acabar amb una victòria del Farners per la
mínima que deixa els selvatans en la zona tranquil·la, mentre que el Girona B entra en descens. El conjunt dirigit per Nacho Castro encara no ha guanyat cap partit aquesta temporada, després d'un empat i dues derrotes en les primeres tres jornades de lliga.

GIRONA B: Quintanas, Pujol, Morales (Genís, 73'), Ferran López, Mamau, Ferrón, Carbó, Juanpi (Moha, 23', Sanding, 73')), Bech (Soufiane, 62'), Serrano i Segura (Gelmà, 62'). FARNERS: Bartrina, Massegú, Riart, Criado (Rossell, 85'), Iván Fernández, Solà (Vilà, 85'), Tena, Moha (Arjona, 57'), Iván García, Guell i Nierga (Giró, 78'). GOLS: 0-1 (70') Iván Fernández. ÀRBITRE: Fernández Quintero. T.G.: Als locals Mamau, Serrano, Pujol i Castro i als visitants Iván Fernández, Solà, Criado i Tena. T.V.: Per dues grogues el local Carbó (72'), i vermella directa al visitant Arjona (89') i al tècnic Muñoz (67').
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.