Territorial

Un retoc molt necessari

1a catalana. Tot i fer un bon inici de lliga, l'Abadessenc ha incorporat David Massegú per reforçar la posició de central. En l'eix defensiu el tècnic, Toni Garcia, tenia molt poques peces

L'Abadessenc està passant el repte del debut en una categoria inèdita per a ells com és la primera catalana amb bona nota i després de tres jornades ha sumat una derrota, una victòria i un punt que té més mèrit perquè el va aconseguir a fora de casa. Malgrat que el rendiment de la plantilla és positiu, l'equip que dirigeix Toni Garcia no ha volgut desaprofitar l'oportunitat de reforçar una posició que estava coixa des del curs passat com és la de central. David Massegú, exjugador de la Jonquera i el Martinenc, és l'escollit. “És un central fort i amb bona sortida de pilota. Ens donarà seguretat defensiva. Fins ara només teníem dos centrals, i no teníem cap peça que ens servís de comodí per a aquesta posició”, remarca l'entrenador dels de Sant Joan de les Abadesses. Després d'un bon curs (2013/14) a la Jonquera, Massegú va fer el salt a tercera divisió amb el Martinenc, però una lesió als lligaments encreuats del genoll el va tenir inactiu gairebé tot el curs passat. Ara el principal objectiu del jugador és agafar el to físic dels seus companys i començar a ajudar l'Abadessenc.

Amb la lliçó apresa

Toni Garcia té clar que en la primera jornada el seu equip va pagar la novetat: “En la segona ja en vam aprendre una mica més, i ara el que toca és anar agafant experiència partit a partit i acabar sent competitius contra tots els rivals.” El pròxim, el Girona B, arribarà ferit. “M'ha sorprès el seu inici, però no ens podem confiar perquè si es desperten són una plantilla amb molta qualitat”, diu Garcia.

EL PROTAGONISTA

Massegú ens donarà seguretat en defensa. Hem reforçat una posició on teníem molt pocs efectius. Ens anirà molt bé
La intenció és anar agafant experiència i acabar sent competitius contra qualsevol rival
Toni Garcia
entrenador de l'abadessenc
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)