Territorial

El Ripoll no rep cap sanció pel fet de dur l'estelada

3a catalana. El col·legiat del duel Ripoll- Caldes va fer constar en l'acta que els locals portaven missatges polítics a la samarreta

El comitè de disciplina de la FCF a Girona tenia ahir sobre la taula l'acta del partit entre el Ripoll i el Caldes de Malavella, que, més enllà d'acabar amb 0-2 favorable als del Gironès, tenia la peculiaritat que l'àrbitre, Eduardo Marasciuolo, hi va fer constar que el Ripoll havia jugat amb una estelada i el logotip de l'ANC a la samarreta. Tot i la sorpresa dels del Ripollès –fa diversos anys que competeixen amb aquests logotips a la indumentària i mai havien tingut cap problema–, l'entitat afectada no veia cap motiu per ser sancionats i així ha estat: no han rebut cap sanció. De fet, la FCF considera anecdòtic aquest fet.

El Ripoll, que enguany competeix en el grup 17 de tercera catalana, és un dels molts equips del futbol territorial que han decidit posar el logotip de l'Assemblea Nacional Catalana i l'estelada a la samarreta. Un dels primers va ser el Flix, que fins i tot es va agermanar amb el Llagostera quan aquests van disputar la copa Catalunya del 2013 amb la llagostelada.

En altres esports, equips com el Club Patí Vic fins i tot han lluït la simbologia de l'ANC en esdeveniments d'abast estatal com ara l'OK Lliga o la final de la copa del Rei d'hoquei sobre patins.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)