Territorial

Jornada per redimir-se

1a catalana. Fins a cinc representants gironins disputen avui el seu partit corresponent. El plat fort, el duel gironí entre l'Abadessenc i el Girona B

Atapeïda jornada avançada per als representants gironins, que disputaran els partits corresponents a la quarta jornada del campionat de lliga. L'enfrontament més destacat el disputaran l'Abadessenc i el Girona B, en l'únic duel gironí. El Lloret i el Farners reben el Molletenc i l'Horta, respectivament, mentre que la Jonquera haurà de desplaçar-se fins a Andorra.

L'Abadessenc i el Girona B es veuran les cares a Sant Joan (a les 18 h). L'equip dirigit per Toni García intentarà continuar fent-se fort davant la seva fidel afició i aconseguir així la segona victòria del curs com a local. Amb quatre punts dels nou possibles, els ripollencs sembla que han trobar el ritme a la categoria amb certa facilitat, al contrari que el Girona B. L'equip dirigit per Nacho Castro està en procés d'acoblament de les múltiples incorporacions que ha fet a l'estiu. Els canvis competitius converteixen el filial del Girona en un dels candidats a l'ascens, tot i que només ha sumat un punt.

El Lloret obrirà la jornada rebent el Molletenc (a les 17 h). El conjunt dirigit per Edu Urdiales vol oblidar l'última derrota al camp del Manresa (1-0) i continuar sumant com a local, un dels principals arguments de les darreres temporades dels selvatans.

El Farners rep la visita de l'Horta (a les 18 h). Els de Santa Coloma van aconseguir la primera victòria del curs al camp del Girona B i, davant els seus seguidors, intentaran enllaçar dos triomfs que els permetin escalar més posicions en la taula.

La Jonquera tindrà el desplaçament més complicat. Els d'Axel Vizuete hauran d'afrontar el dur desplaçament fins a Andorra (a les 18 h) per intentar aconseguir el segon triomf en el campionat de lliga.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)