Territorial

L'Horta creix i guanya

1a catalana. El Farners va fer una bona primera part però en la segona meitat no va poder aturar un rival que va anar a més

L'Horta va aconseguir endur-se els tres punts en una bona segona part dels barcelonins. En la primera, el Farners va tenir estones de bon joc i, de fet, en el primer minut va disposar d'una ocasió claríssima que podia haver canviat el guió del partit: Nierga va enviar una pilota al pal. Els de Miquel Muñoz van tenir a prop el gol en una nova oportunitat de Riki Solà que Buetas va aturar molt bé (34').

Si en el primer temps el Farnes havia estat lleugerament superior, en la segona l'Horta va fer un pas endavant i va aconseguir minimitzar el perill local. Les arribades per les bandes van fer el seu efecte quan Güell va desviar una pilota cap a la seva porteria (71'). Poc després (74'), Canelada va tornar a fer forat arrencant des de la banda i va sentenciar l'enfrontament marcant el segon gol de l'Horta amb un fort xut.

FARNERS: Bartrina, Pellicé, Massegú, Criado, Marc Vilà (Dot, 84'), Ivan Fernández, Solà (Rossell, 70'), Tena, Ivan García, Güell (Lauren, 80') i Nierga. HORTA: Buetas, Barry (Mur, 56'), Reyes, Marc Esteve (Lorente, 84'), Carrique (Merino, 56'), Manel, Cañadilla, Genís, Canelada, Pablo (Miguelito, 58') i Muela (Iker, 80'). GOLS: 0-1 (71') Güell en pròpia porteria. 0-2 (74') Canelada. ÀRBITRE: Panero Cerezo. T.G.: als locals Güell, Solà i Garcia, i als visitants Marc Esteve i Merino. T.V.: Cap. PÚBLIC: 250 espectadors.