Territorial

El Girona B es desperta i l'Abadessenc ho paga

1a catalana. Els de Nacho Castro van fer un partit molt sòlid tot i jugar més de mitja hora amb un jugador menys

Tard o d'hora el Girona B havia d'aixecar el cap i obtenir el primer triomf del curs, i ho va fer ahir al camp d'un Abadessenc que va plantar cara però que va acabar sucumbint contra un filial gironí que va fer un partit molt seriós, sobretot a la segona part quan es va quedar amb un jugador menys per l'expulsió de Moha.

Els dos equips es van temptejar en els primers minuts, però el Girona B a poc a poc va anar adquirint el control del partit tot i no arribar amb claredat a la porteria de Joel. En una de les primeres arribades, però, Mamau va aprofitar una assistència de Ferrón per obrir el marcador sol davant del porter local (29'). Amb el gol el partit no va canviar i els locals van tenir ocasions d'igualar el marcador, però en el 43' Ferrón va ampliar l'avantatge amb un gol psicològic.

En la represa, l'Abadessenc va pressionar molt els gironins en els primers minuts i en el 52' el visitant Moha va veure la vermella després d'una picabaralla amb el porter Joel. Però quan pitjor se li van posar les coses al Girona B, els de Nacho Castro van respondre amb solidesa i van saber mantenir-se molt sòlids i contundents en defensa i es van centrar a buscar les seves oportunitats al contraatac, com el que va acabar amb el 0-3 gràcies a un gol de Bech (62'). Ja en el 89', Morales va fer el 0-4 definitiu culminant una jugada d'estratègia.

ABADESSENC: Joel, Gerard, Francolí, Nil Coll, Dani (Serra, 75'), Edgar (Jan, 48'), Pol Berenguer, David, Sergi (Massegú, 75'), Pol (Maiki, 60') i Mesa (Uri Ramos, 56'). GIRONA B: Quintanas, Pujol, Morales, Ferran López, Mamau, Segura (Yaya, 81'), Bech (Gallardo, 81'), Moha, Gelmà (Juanpi, 60'), Ferrón (Sanding, 72') i Genís. GOLS: 0-1 (29') Mamau. 0-2 (43') Ferrón. 0-3 (62') Bech. 0-4 (89') Morales. ÀRBITRE: Hernández Ortiz. T.G.: Als locals Nil Coll i David; i als visitants Ferrón, Gelmà, Ferran López, Segura i Bech. T.V.: Al visitant Moha (52') amb vermella directa.