Territorial

Un punt per seguir sumant

1a catalana. L'Escala va salvar un empat a les acaballes del partit en un matx igualat que s'hauria pogut decantar tant a favor dels uns com dels altres

L'Escala continua sumant i consolidant el seu bon inici de temporada. Ahir, contra el Vic, els de Pitu Batlle només van poder emportar-se un punt, però van acabar satisfets, ja que van igualar el resultat en el tram final del partit.

En els primers minuts, el Vic va portar la iniciativa contra un conjunt escalenc molt tirat enrere que va tenir problemes per enllaçar amb els jugadors d'atac. Peque, en el minut 21, va tenir l'ocasió més clara de la primera part, però Blanquera, que debutava amb l'Escala, va permetre al seu equip mantenir l'empat fins a la mitja part.

Després de la represa, el matx es va igualar fins que en el minut 67, després d'un córner en què hi va haver una sèrie de rebots dins l'àrea, Nil Pàmies no va encertar a rebutjar i va introduir la pilota a la seva porteria. Tot i la mala sort, l'Escala va reaccionar bé i va buscar l'empat fins que el va aconseguir en el minut 85 en una jugada molt semblant a la del gol dels osonencs. Després de molts rebots dins l'àrea del Vic, Pepu Soler, molt murri, va posar el peu per fer l'1-1 i assegurar un empat que deixa l'Escala quart classificat.

L'ESCALA: Blanquera, Pau Ribas (Nil Pàmies, 58'), Mir, Salam, Muniesa (Masjoan, 58'), Adrià Serra, Pepu Soler, Negre, Freixas (Eric Díaz, 69'), Gasull (Jam, 75') i Ricard Ferrer. VIC: Albert, Carrascal (Robert, 60'), Busi, Tuneu, Raul, Isma, Ruca (Àlex, 78'), Peque, Salas (Eric, 58'), Masias i Héctor. GOLS: 0-1 (67') Nil Pàmies, en pròpia porta. 1-1 (85') Pepu Soler. ÀRBITRE: Bernat Pedrol. T.G.: Al local Eric Díaz i al visitant Isma. PÚBLIC: Uns 350 espectadors.