2a divisió A

No hi ha manera

Nova derrota. El Peralada torna a estar negat ofensivament i perd per la mínima contra un Manlleu que amb molt poc esforç s'endú el triomf. Els d'Arnau Sala entren en descens directe

No hi ha manera. El Peralada segueix sense conèixer la victòria després de perdre per la mínima contra el Manlleu per 0-1, i la manca d'encert en atac està sent el principal enemic dels xampanyers. El conjunt dirigit per Arnau Sala cau per primera vegada en descens directe i es converteix en l'únic equip del grup que encara no coneix la victòria.

El partit va començar amb ritme i els locals van tenir una bona ocasió en una jugada iniciada pel debutant Òscar Molina, que, després de desfer-se de tres jugadors, va fer la passada a Aleix a la dreta i aquest va veure com la seva centrada dins l'àrea s'acabava passejant per davant la porteria sense que hi pogués arribar Litus (10'). En la jugada posterior, Molina va rematar un córner que gairebé sorprèn Segovia (11'); abans, però, Aleix ja ho havia provat massa enganxat a la línia de fons sense sort (3') i el Manlleu, a través d'una rematada de Maik per damunt del travesser, va intentar trencar la solidesa defensiva del Peralada (5'). Els d'Alberto Fernández, veient la dificultat del Peralada per sorprendre en atac, van buscar avançar-se en el marcador i gairebé ho va aconseguir amb una jugada de Martí (23') i un xut de Sala (26') que va fer que Ureña hagués d'intervenir. No va tenir tanta sort el conjunt d'Arnau Sala en la combinació entre Pol Coll per l'esquerra i Josu, que va enviar la pilota al fons de la xarxa per fer l'únic gol de la tarda (31'), tot i que ho tornaria a intentar poc després, sense tanta sort (32').

Els d'Arnau Sala no van abaixar els braços però la seva intenció ofensiva no va obtenir els fruits desitjats, després que Aleix, Mas i Molina busquessin l'empat sense gaire punteria ni encert.

En la represa, el Peralada va dominar el ritme del partit davant un Manlleu tancat a darrere, però no va ser suficient perquè els locals aconseguissin empatar el partit. La inquietud i la necessitat de gol van fer que el Peralada no aprofités les ocasions més clares, com la de Kike Sánchez, que va acabar rebutjant Feixas (57'), i el fort xut d'Argi (59'). Les bones intencions de l'equip local no van ser suficients per trencar la mala ratxa golejadora, que va impedir la primera victòria dels de l'Alt Empordà. Els d'Arnau Sala buscaran refer-se el diumenge que ve, al camp del Rubí.

ELS VESTIDORS

PERALADA: Ureña, Sergio Garcia, Mate, Murga, Botxi, Moñino (Argi, 53'), Molina, Guillem Cornellà, Marc Mas (Tidiane, 66'), Litus Sala (Kike Sánchez, 53') i Aleix Feixas. MANLLEU: Segovia, Ot, Peña, Canal, Marimon, Maik, Martí (Ballús, 91'), Brice, Manel Sala (Gerard, 75'), Josu (Seuma, 70') i Pol Coll. GOLS: 0-1 (31') Josu. ÀRBITRE: Martin Varas. T.G.: als locals Sergi Garcia, Tidiane i a l'entrenador Arnau Sala; als visitants Brice, Peña i Pol Coll. T.V.: directa al segon entrenador del Peralada, Xavi Punsí. PÚBLIC: Uns 400 espectadors al municipal de Peralada.

PERALADA 0 EL BAGATGE

Ofensivament, ara mateix som un equip dolent i això ens penalitza molt. Si seguim atacant igual, els rivals poden estar molt tranquils

MANLLEU 1

O ens posem tots les piles, jo el primer, o puc assegurar que com a molt sumarem un punt
Arnau Sala
entrenador del peralada
El Peralada ha fet només dos gols en les sis primeres jornades de lliga. En contra, només n'ha rebut quatre
Som incapaços de finalitzar cap de les moltíssimes ocasions que tenim a prop de l'àrea rival i no podem allargar més aquest dèficit

El Peralada, l'únic equip sense guanyar

El Peralada ha entrat en zona de descens directe per primera vegada en el que s'ha jugat de campionat. Amb la derrota contra el Manlleu (0-1), el conjunt dirigit per Arnau Sala es converteix en l'únic equip del grup cinquè que encara no coneix la victòria després de sis jornades disputades. El club xampanyer ha empatat quatre partits i n'ha perdut dos –tots dos com a local– i, amb les victòries del Cerdanyola al camp del Santfeliuenc (0-1) i del Palamós al camp del Vilafranca (1-2), té el trist honor de ser l'únic que no ha sumat encara de tres en tres. La falta de gol és el principal problema dels d'Arnau Sala, que en defensa estan demostrant solidesa i són el conjunt que menys dianes ha rebut, amb quatre, les mateixes que tres equips.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)