Territorial

Gabri desconfia del calendari

Divisió d'Honor Juvenil. El bon inici de campionat del Barça (ple de victòries, 18 gols a favor i 1 en contra) no fa abaixar la guàrdia del tècnic que adverteix de la perillositat dels dos propers partits a Saragossa i contra el Mallorca

Amb una de les generacions més talentoses dels últims anys el Barça ha recuperat inicialment el tron en la divisió d'honor juvenil. El conjunt de Gabri s'ha exhibit en les quatre primeres jornades i ja és líder destacat per sobre del Mallorca i de la Damm. Però el tècnic és conscient que el més difícil encara ha d'arribar, especialment en dues jornades que marcaran si els blaugrana s'encaminen cap a la rotunditat o viraran cap a les dificultats que han tingut els darrers anys per ser campions.

Demà el líder visita el Saragossa un conjunt diferent als rivals amb qui s'han enfrontat fins ara (La Salle: 0-4, Ebro: 8-0, Cornellà: 1-3 i Manacor: 3-0). “Ara ens venen partits difícils especialment a domicili contra el Saragossa i a casa contra el Mallorca on ens trobarem altra vegada amb equips de nivell”, explicava l'entrenador Gabri advertint pel que ha de venir. “Estem molt contents amb la feina que hem fet: aconseguir quatre victòries en quatre partits però hem de continuar treballant de la mateixa manera en aquests dos enfrontaments, centrar-nos en la lliga abans de jugar contra el BATE”.

La taca al gran inici de curs ha estat la incapacitat dels blaugrana de guanyar en els dos partits a la competició europea tot i el gran joc que va desplegar dimarts passat contra el Bayer (0-0).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)