Territorial

Nou sotrac de l'Abadessenc, que ja és penúltim

1a catalana. L'Horta es va imposar amb un gol quan quedaven sis minuts

HORTA: Adri Buetas, Carles Mur, Marc Reyes, Marc Esteve, Genís, Carrique, Joel (Iker, 67'), Quique (Merino, 57'), Canelada, Cañadilla (Barry, 86') i Muela (Miguelito, 67'). ABADESSENC: Joel, Xerry, Francolí, Nil Coll, Aleix (Dani, 70'), Maiki (Jan, 79'), Serra (Mesa, 70'), David, Massegú (Bere, 57'), Sergi i Fitó (Pol, 62'). GOLS:
1-0 (84') Miguelito. ÀRBITRE: Villodres Malpica. T.G.: Al local Genís i als visitants Aleix i Sergi. T.V.: Cap. PÚBLIC: L'Abadessenc va sumar una nova derrota al camp de l'Horta, nou líder del grup primer de primera catalana, i ja és el penúltim classificat de la competició. Els locals, l'equip més dominador i el que va tenir les ocasions més clares del partit, en van fer prou per emportar-se el duel amb un gol de Miguelito quan només quedaven sis minuts per al final del partit. El gol a les acaballes va deixar sense reacció l'Abadessenc, que només ha sumat un punt en les últimes tres jornades.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)