Territorial

El Lloret s'avança però només obté un punt a Vilassar

1a catalana. Els d'Edu Urdiales van enllaçar el segon empat i continuen a mitja taula

VILASSAR DE MAR: Imanol Castilla, Javi González, José, Peque, Edu (Marcel, 67'), Blanchart, Soufiane (Arnau, 72'), Edgar, Àlex, Alberto Manga i Masip (Aldo, 82'). LLORET: Prados, Valls, Pol Ros, Poderoso (Lobo, 67'), Pol Gómez, Narcís (Majó, 77'), Moisés (Xino, 66'), Peti, Bader (Punti, 52'), Aparicio i Xevi Martínez (Arsen, 78'). GOLS: 0-1 (29') Bader. 1-1 (58') Álex Pompido. ÀRBITRE:
López Jimémez. T.G.: A Blanchart, Edgar i Alberto Manga i als visitants Valls, Poderoso, Pol Gómez, Narcís, Bader, Aparicio, Xevi Martínez i a l'entrenador Edu Urdiales. T.V.: Vermella directa al local Àlex (75'). COMENTARI:
El Lloret va encadenar el segon empat consecutiu i el tercer partit sense guanyar ahir al camp del Vilassar de Mar, en un enfrontament que va acabar 1 a 1. El conjunt dirigit per Edu Urdiales es va avançar en la primera part amb una gran jugada personal de Bader, que, des de la banda, es va anar internant a poc a poc fins a superar el porter Imanol (29'). En la represa, el Vilassar va reaccionar mitjançant Álex Pompido, que va aprofitar la passada de la mort de Soufiane per afusellar la porteria lloretenca. Més tard, el local Masip va tenir una gran ocasió per avançar el seu equip, però va fallar sol davant del porter Prados. Al final, empat a un gol i el Lloret que continua a la zona tranquil·la de la taula classificatòria.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)