Territorial

Empat a tot a la Jonquera

1a catalana. El conjunt fronterer i el Farners van empatar sense gols en un duel igualat i que es podria haver decantat a favor de qualsevol equip

La Jonquera i el Farners es van repartit els punts en el derbi gironí de la jornada. Va ser un partit amb una igualtat màxima i sense un gran nombre d'ocasions, tot i que les que hi va haver van ser clares. En la primera part, els dos equips van mostrar molt poc perill, amb els visitants gaudint de la millor ocasió. Marc Vilà va rematar a boca de canó després d'una internada d'Ivan Garcia, però es va trobar amb una gran intervenció del porter Montero (24').

Tot igual

Després de la represa, els dos equips van continuar igualats, amb la possessió de la pilota molt ben repartida. La Jonquera va ser el que primer ho va intentar, amb un xut des de la frontal de Pol Compte que va rebutjar Bartrina (51'), mentre que només dos minuts més tard era el Farners que va estar a prop d'avançar-se amb una rematada creuada de Lauren que va sortir fregant el pal. Poc després, la Jonquera va gaudir de l'ocasió més clara del partit, en una jugada embolicada dins l'àrea que va acabar amb una rematada de Carlos López i amb Toni Güell traient la pilota sobre la línia de gol. Al final, un empat just.

LA JONQUERA: Toni Montero, Pau Bonmatí, Anderson, Amós Gasca (Gispert, 45'), Bassols, Joel Rama, Zoubai, Compte (Vergara, 79'), López, Ivan Ruiz i Chacón. FARNERS: Bartrina, Pau Pellicer, Massegú, Rossell, Criado, Marc Vilà (Moha, 79'), Ivan Fernández, Tena, Lauren (Nierga, 60'), Güell i Ivan Garcia (Riki Solà, 29'). ÀRBITRE: Ponce Moreno. T.G.: Als locals Carlols Chacón i Carlos López. T.V.: Cap.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)