Territorial

El torneig de les alternatives

Copa Catalunya. Els tècnics faran rotacions en el duel en què es juguen una plaça per a les semifinals

Entre un maldecap i una oportunitat per oferir minuts als futbolistes que no en tenen en la lliga. Així afronten els equips la copa Catalunya un cop ja ha arrencat la lliga. Val a dir, això sí, que per als dos supervivents de tercera divisió aquest trofeu té aquell plus que dóna la possibilitat d'eliminar un equip de categoria superior. Aquesta serà la fita del Rubí i el Figueres, que estarien molt contents de deixar KO el Llagostera i el Barça B respectivament. En joc hi ha l'accés a les semifinals.

El foc s'obrirà a Rubí, on el conjunt vallesà rep la visita d'un Llagostera que, després d'un inici dubitatiu, està en un moment relativament dolç. Tot i que pugui semblar que els equips més humils es prenguin més seriosament aquesta copa, en el cas del Llagostera no és així. Oriol Alsina està molt content de poder utilitzar el trofeu com a banc de proves, però sense renunciar pas a batallar. Les declaracions del seu tècnic demostren que no es desplacen a Can Rosés a veure-les venir: “Hem canviat les pilotes i també ens hem estat entrenant al municipal de Llagostera per adaptar-nos a les mides que trobarem, i també a la gespa artificial. El canvi de superfície és important i esperem que ningú es faci mal.” El Rubí, per la seva banda, afronta la cita amb la moral recuperada després d'encadenar dues victòries com a local, fet que ha reactivat l'equip en la lliga. Els de Julià Garcia, amb tot, miraran de donar continuïtat a aquest rendiment en la copa.

L'altre equip de tercera, el Figueres, rep el Barça B en un moment molt delicat, ja que el tècnic té la plantilla molt justa d'efectius i haurà de recórrer al juvenil. El mateix farà possiblement Gerard López, tot i que en el seu cas serà per fer proves amb vista a la lliga. El filial blaugrana, això sí, visitarà Vilatenim amb ganes d'agafar moral, ja que en el seu inici de lliga està generant més dubtes que no pas certeses.

El camp municipal de Reus també serà l'escenari d'un partit de quarts. En aquest cas, entre dos equips de segona B, ja que els roig-i-negres rebran el Sabadell amb la fita de refer-se de la darrera derrota en la lliga contra un rival que fora de casa no se n'acaba de sortir.

RUBÍ: Juanmi, Kiki, Carrasco, Andreu, Marc Garcia, Mendoza, Adri Grau, Aleix Domínguez, Romo, Max Morell i Sergi Estrada. Baixes: Jan Lladó, Pau Gené, Bartu, Joel i Pau López (lesionats), LLAGOSTERA: Nico Ratti, Aimar, Chus Herrero, Tito, Pi; Jordi López, Quesada; Dembo, Benja, Ríos Reina; Mosquito. Baixes: René, Ruymán, Querol, Eloy Gila, Chumbi i Emilio (lesionats). ÀRBITRE: Bartomeu Garcia. CAMP I HORA: Can Rosés, 20 h.

RUBÍ

FIGUERES: Gallego, Quimo, David Costa, Chicho, Alexis Sánchez, Venzal, Sergi Romero, Ritxi, Pedro, Serramitja i Casanova. Baixes: Masó, Bonaventura, Prunés, Revert i Cunill (lesionats). BARÇA B: Ondoa, Palencia, Tarín, Costa, Quinti, Aleñà, Enguene, Babunski, Carbonell, Cantalapiedra i Maxi Rolón. Baixes: Suárez, Juste, Campins i Kaptoum (lesionats). ÀRBITRE: Garcia Verdura. CAMP I HORA: Vilatenim, 21 h (Esport3).

LLAGOSTERA

REUS DEPORTIU: Aitor Embela, Cassama, Dinis, Ángel, Óscar Torres, Rafa, Jaume, Óscar Rico, Vítor, Oribe i David Haro. Baixes: Edgar Hernández i Migue Marín (lesionats). SABADELL: Tienda, Agus Medina, Estellés, Alcañiz, Forniés, Adri Díaz, Sandro, Bruno, Pirulo, Osado i Ernest. Baixes: Lucas Viale, Pol Roigé i De Val (lesionats). ÀRBITRE: Albelda Barcena. CAMP I HORA: Municipal, 20.30 h.

Can Rosés, inundat 24 hores abans de rebre el Llagostera

El Rubí va tenir un ensurt ahir quan, per culpa del trencament d'una canonada d'aigua, es va inundar una part molt important del terreny de joc. L'incident es va produir després que una màquina que treballa en les millores de la graderia va impactar amb el conducte i el va rebentar. Malgrat l'espectacularitat de la situació i de la impossibilitat que cap dels equips del club s'hi entrenés durant tot el dia, està previst que es pugui arreglar la zona afectada i que el partit d'aquest vespre es jugui amb normalitat a Can Rosés. El club, per si de cas, va contactar amb l'Ajuntament, que ja va comunicar que cediria els altres terrenys de joc de la ciutat si així ho desitjava el conjunt rubinenc. La graderia, en tot cas, sí que estarà fora de servei, de manera que hi haurà una part dels seients en què no hi podrà haver afició. El Rubí havia decretat partit de jornada econòmica.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)