Territorial

L'heroïcitat de Navarro impulsa el Sants

1a catalana. Els santsencs es col·loquen segons després de vèncer el Martinenc amb un ‘hat-trick' del davanter quan l'equip jugava amb nou

Quan el Sants just en el minut 15 de la segona part es va quedar amb nou jugadors –per les expulsions de Gala i Arbulu, gairebé seguides–, pocs s'imaginaven que els homes de Tito Lossio podrien mantenir l'avantatge d'un gol que aleshores presidia el marcador (1-0).

Lluny d'això, però, i per sorpresa de tots els presents al camp de l'Energia, els blanc-i-verds no només van conservar l'avantatge, sinó que el van ampliar gràcies a tres gols del davanter Sergio Navarro, en una heroïcitat individual i col·lectiva difícil d'oblidar. “El partit estava igualat i controlat per nosaltres però sense crear gaires ocasions. Però quan ens vam quedar amb nou homes, ells van avançar les línies per lluitar pel partit i els vam agafar en dos contraatacs”, declara el golejador de diumenge passat: “Sabíem que havíem de pressionar després del segon expulsat. Defensar bé i tapar espais per dins, i que si ho fèiem al Martinenc li costaria.”

I tan bé que la rotunditat del resultat (4-0) dóna al Sants un impuls: “Hi havia molta afició, era un derbi i de la manera que vam guanyar contra un equip que l'any passat estava a tercera dóna molta moral”, explica. Però, a banda del component psicològic, a efectes de punts l'equip ja és segon: “Anem pas a pas, tot i que sabem que hi ha un bon equip, la lliga és molt llarga i no pensem en l'ascens ni a llarg termini”, explica Navarro, que lidera la classificació de golejadors del grup amb 6 dianes en 5 partits.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)