Nàstic

L'exigència augmenta

Nàstic. Els tarragonins, que viuen el primer sot de la temporada, afronten aquest octubre quatre partits complicats a camp contrari, entre lliga i copa, i només un al Nou Estadi

El Nàstic ha tingut, de moment, la primera presa de contacte amb la segona A. Amb un bon rendiment, ha demostrat nivell per competir i s'ha situat, després de set jornades, en la cinquena posició, amb 11 punts. El calendari, però, li ha preparat un mes d'octubre molt exigent, una autèntica prova de foc per mesurar el potencial del projecte grana. Dels cinc partits que afrontarà abans que s'acabi el mes, quatre seran a camp contrari –inclòs el de copa contra l'Almeria– i només un al seu terreny de joc. Els quatre desplaçaments, a més, són especialment compromesos. El Nàstic haurà de mostrar fortalesa mental, ja que arriba a aquest tram de campionat just després de perdre el primer partit a casa en més d'un any, contra l'Alcorcón, i d'encadenar dos partits sense marcar cap gol.

Dissabte el Nàstic visita el camp de la Ponferradina, que com a local no ha deixat escapar cap punt ni ha rebut cap gol. L'Elx (2-0), el Valladolid (3-0) i el filial de l'Athletic (1-0) han tornat sense marcar del Bierzo. L'altra cara de la moneda per a la Ponferradina són els partits com a visitant, ja que ha perdut en els quatre desplaçaments, tots amb el mateix resultat: 1-0. Així, la Ponferradina té dos punts menys que el Nàstic i el mateix objectiu en aquest tram de campionat: acumular punts per assegurar com més aviat millor la salvació. Quatre dies després, el Nàstic s'haurà de desplaçar a l'altra punta de la península, a Almeria, on l'equip local l'esperarà per jugar-se, a un partit, l'accés als setzens de final de la copa. L'Almeria, favorit per tornar a primera, no ha començat gens bé la lliga, i ocupa el vintè lloc.

El dissabte següent, el 17 d'octubre, el Nàstic rep l'Athletic B, al qual no li ha anat tan bé com als grana el canvi de categoria. El filial basc és penúltim, tot i que sempre que ha perdut ho ha fet per la mínima. Els dos caps de setmana següents el Nàstic visita dos camps complicats més per enfrontar-se a dos equips que, de moment, també estan a la zona alta de la classificació. A Los Pajaritos s'enfrontarà al Numància, segon classificat i únic equip de segona A que encara no ha perdut. A casa ha guanyat dos partits i ha empatat els altres dos. La visita al Còrdova, que prové de primera i que és quart, serà l'últim compromís del Nàstic en un mes molt exigent.

LES FRASES

Som un equip seriós que aprèn tant si guanya com si perd. Estem contents i anirem endavant
Àlex López
DAVANTER DEL NÀSTIC

A CARA O CREU

L'altre partit a fora és el de copa, a Almeria, en què es jugarà l'accés als setzens
Ponferradina - Nàstic
Lliga. Dissabte 10
Almeria - Nàstic
Copa. Dimecres 14
Nàstic - Athletic B
Lliga. Dissabte 17
Numància - Nàstic
Lliga. Diumenge 25
Còrdova - Nàstic
Lliga. Dissabte 31

SORTIDES DIFÍCILS

El Nàstic visita en la lliga tres equips que també estan a dalt: Numància, Còrdova i Ponfe
Continuarem fidels a la manera de jugar, a casa o a fora. Intentarem que no ens baixin de dalt
Pablo Marí
DEFENSA DEL NÀSTIC

Dos partits sense marcar

El Nàstic encadena dos partits sense marcar: el que li va permetre puntuar a Valladolid (0-0) i el del cap de setmana passat al Nou Estadi, la derrota contra l'Alcorcón (0-2). Les últimes temporades, l'equip grana no s'ha caracteritzat per ser un equip golejador i sempre ha fiat el seu bon rendiment a la solvència defensiva. Aquesta temporada va pel mateix camí, ja que malgrat els dos gols rebuts dissabte passat manté uns bons números defensius (sis gols rebuts en set partits) però manté un dèficit en atac, amb sis gols marcats. Malgrat ocupar la cinquena posició a la classificació, només hi ha tres equips que hagin marcat menys gols: el Mallorca, cuer, que n'ha fet tres, i l'Athletic B i el Lugo, que n'han marcat cinc. Els grana necessiten rendibilitzar al màxim els gols marcats.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)