Territorial

Jornada quasi completa per als representants gironins

1a catalana. Fins a cinc equips de la demarcació han avançat a avui els seus partits de la sisena jornada. L'enfrontament més destacat el juguen l'Abadessenc i la Jonquera (a les 16.00 h)

Cinc dels sis equips que representen la demarcació de Girona a la primera catalana disputen avui els duels corresponents a la sisena jornada de lliga. El cap de setmana passat, cap dels sis clubs gironins va aconseguir la victòria, un fet poc habitual en els darrers anys. Evitar caure en la zona de perill és el principal objectiu de cada un d'ells, i sumar de tres en tres ha de començar a ser imperatiu, sobretot per als dos conjunts que són a la zona de descens directe: l'Abadessenc i el Girona B.

L'enfrontament més destacat d'avui serà el que disputen, precisament, l'Abadessenc contra la Jonquera (a les 16.00 h), en l'únic duel gironí de la jornada. L'equip dirigit per Toni García vol tornar al camí del triomf, davant la seva afició, contra un rival que ha encadenat dos partits sense perdre i que està en una còmode vuitena posició. La igualtat en la classificació, després de les poques jornades que s'han disputat, permet als de Sant Joan tenir la paciència intacta, i és que, amb un triomf, se situarien al bell mig de la classificació.

El Farners rep el Manresa (a les 16.00 h). Els de la Selva estan pagant molt car la falta de gol en l'inici de la competició –són els que menys n'han fet, dos– i són a prop del descens. Un triomf seria vital per als de Santa Coloma, però al davant tindran un rival que s'ha reforçat amb jugadors de renom com Gerard Bordas (exjugador del Girona) i Enric Vallès (exjugador de l'Olot, entre d'altres), que han afegit un plus de qualitat a la zona de tres quarts.

El Lloret, també com a local, rep el Vic (a les 17.00 h). L'equip dirigit per Edu Urdiales intentarà aturar el tercer classificat, i és que, a casa, els lloretencs sempre han demostrat un bon bagatge des que militen a la categoria.

El Girona B tancarà la jornada visitant el Martinenc (a les 18.00 h). Els de Nacho Castro han de sumar de tres en tres si no volen perdre el tren capdavanter massa aviat.

EL PERILL

L'Abadessenc i el Girona B són els dos gironins que són en zona de descens directe
Cap dels sis clubs que representen la demarcació van guanyar en la passada jornada
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)