Nàstic

Un lloc difícil per refer-se

2a divisió A. El Nàstic, que fa més de dos anys que no encadena dues derrotes, s'ha d'aixecar de l'última ensopegada contra la Ponfe, que no ha perdut cap punt ni ha rebut cap gol a casa

El fet de ser un dels favorits a l'ascens a segona B i el bon inici de temporada en el retorn a segona A fan que el Nàstic no estigui gens acostumat, els últims temps, a encadenar dues derrotes. Dissabte passat va perdre el primer partit del curs a casa, contra l'Alcorcón, i demà té tot un repte per evitar tornar a caure i, probablement, sortir de les places de fase d'ascens. Visita el terreny de joc de la Ponferradina, que ha guanyat els tres partits disputats al seu estadi d'El Toralín, on a més no ha rebut cap gol. Els problemes els té a fora, ja que ni ha perdut els quatre partits disputats, tots per la mínima (1-0).

No es pot dir que la Ponferradina hagi tingut partits fàcils al seu terreny de joc. L'Elx, acabat de baixar de primera divisió per problemes econòmics, va caure en el primer partit de lliga a El Toralín (2-0). El següent a visitar el camp dels del Bierzo va ser el Valladolid, un dels clars aspirants a pujar a primera, i hi va perdre de manera clara (3-0). L'últim equip contra el qual s'ha enfrontat la Ponferradina al seu terreny de joc va ser el filial de l'Athletic, que també va claudicar (1-0). “Sabem que són forts a casa seva, però si treballem bé el partit, fem les coses bé i tenim confiança en nosaltres podem guanyar”, afirma el porter del Nàstic, Manolo Reina, que assegura que l'equip s'entrena, sobretot, per polir els detalls, importantíssims a segona A, que els han fet perdre alguns punts. “A segona A les errades es paguen, però defensivament estem bé i som difícils de batre”, argumenta Reina, que admet la importància de tornar de Ponferrada amb els tres punts, sobretot per refer-se de la derrota de la setmana passada.

El Nàstic, que té programat un vol xàrter a Ponferrada que li permetrà viatjar demà mateix al matí i tornar després del partit, només té la baixa del lesionat Gerard Valentín. Vicente Moreno ha amagat aquesta setmana les seves cartes, com sol ser habitual, ja que l'equip s'ha entrenat quasi cada dia a porta tancada.

A segona A les errades es paguen, però defensivament estem bé i som difícils de batre
Manolo Reina
PORTER DEL NÀSTIC
Després d'una derrota és molt important obtenir els tres punts. Ells són forts a casa, però si tenim confiança podem guanyar

Les últimes derrotes seguides, el 2014 o el 2013?

El Nàstic no va perdre dos partits seguits en tota la temporada passada i, al terreny de joc, tampoc en l'anterior, la 2013/14. Aquell curs, però, se li va donar per perdut el duel contra l'Atlètic Balears del 9 de febrer del 2014, que havia acabat amb un 2-0 favorable als tarragonins, per l'alineació indeguda de Tomeu Nadal. El Nàstic havia perdut el partit anterior, a l'Hospitalet, i va perdre el següent, a Ontinyent. Per anar a buscar l'última vegada que el Nàstic va encadenar dues derrotes, sense tenir en compte sancions per incomplir el reglament, cal retrocedir fins a l'abril del 2013. L'equip que llavors entrenava Javi Salamero va posar fi a la gran ratxa de vuit victòries seguides que l'apropava a les primeres posicions perdent a Llagostera. La setmana següent es va acabar d'acomiadar de la fase d'ascens amb una altra derrota, al Nou Estadi, contra el Constància.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)