Territorial

Els detalls donen els punts a la Jonquera

Al final. Els d'Àxel Vizuete, que van ser superiors, van decidir contra l'Abadessenc amb dos gols en els últims minuts

L'Abadassenc va patir ahir la seva tercera derrota consecutiva contra un equip fronterer que va fer valdre la qualitat i l'olfacte golejador de Pol Compte per emportar-se els tres punts cap a la Jonquera, fet que els acosta a la zona alta de la classificació.

El derbi de la demarcació de Girona va arrencar amb les forces igualades en els primers minuts i les primeres ocasions van ser per als locals. Maiki va tenir la més clara però no va estar encertat, i qui va desequilibrar la balança va ser Pol Compte, que va aprofitar una pèrdua de l'Abadessenc per fer el 0-1 amb un potent xut (29').

En la represa, els locals van sortir decidits a buscar l'empat contra un rival que tenia el control del partit, i en el 65' Maiki no va perdonar i va finalitzar una jugada per la banda esquerra i va aconseguir l'empat. En el 78', però, l'esforç local se'n va anar en orris després d'una errada de Genís que va aprofitar Pol Compte per avançar els jonquerencs una altra vegada en el marcador (78'). El cop va ser dur per als locals, i en el 85' Pérez va fer el definitiu 1-3 des de la frontal.

ABADESSENC: Genís, Xerry (Pol Reixach, 77'), Francolí, Nil, Dani (Fitó, 85'), Aleix, Maiki (Jan, 77'), Berenguer, David Martín (Mesa, 73'), Massegú i Sergi. LA JONQUERA: Toni, Bonmatí, Alforcea, Anderson, Chacón (Pérez, 73'), Iván Ruiz, Joel Rama (Vergara, 87'), Albert Bassols (Benaissi, 73'), Enri (Carlos López, 62'), Eric Gispert i Pol Compte. GOLS: 0-1 (29') Pol Compte. 1-1 (65') Maiki. 1-2 (78') Pol Compte. 1-3 (85') Pérez. ÀRBITRE: Petegal Méndez. T.G.: Als locals David i Massegú; i al visitant Bassols. T.V.: Cap