Territorial

El Manresa, massa rival

Superats. El Farners va claudicar contra el Manresa, que en va fer prou amb un gol de Gerard Bordas, exjugador del Girona, en la primera part

El Farners va perdre contra un Manresa que va demostrar un potencial molt superior al dels locals. Va destacar sobretot Gerard Bordas, exjugador del Girona el curs passat a 2a A, que va marcar el gol de la victòria visitant i va oferir tot un recital (va enviar dos xuts al pal). Pel que fa al Farners va tenir la seva única ocasió de gol en el minut 9 de partit amb una vaselina de Toni Rossell que no va entrar per poc, però a partir d'aquí els locals es van mostrar del tot inofensius. El Manresa, per la seva part, es va avançar a tocar del descans (41'), quan Gerard Bordas va superar per sota Martí Bartrina en una jugada per la banda dreta.

En la segona part el conjunt visitant van poder ampliar el resultat en diverses ocasions, però la falta de punteria i el treball de la defensa selvatana ho van evitar.

FARNERS: Martí Bartrina, Massegú, Toni Rossell, Pitu Riart, Criado (Arjona, 81'), Marc Vilà, Ivan Fernández (Nierga, 57'), Lauren (Riki Solà, 18'), Tena (Moha, 57'), Giró i Güell (Dot, 81'). MANRESA: Yamandu, Jonathan, Balboa (Soriano, 45'), Solernou, Moha, Clop (Ribera, 71'), Enric Vallès, Sergi Solernou, Kevin (Riki, 57'), Rebollo (Noah, 71') i Gerard Bordas (Vicente, 89'). GOL: 0-1 (41') Gerard Bordas. ÀRBITRE: Barón Ajenjo. T.G.: als locals Rossell i Criado i als visitants Balboa, Clop, Gerard Bordas i Kevin. T.V.: dues grogues al local Riki Solà (84') i al visitant Moha (77').