Nàstic

La millor manera de tornar

Nàstic. Xisco Muñoz, que no havia jugat aquest curs fins dissabte, va disputar la darrera mitja hora de partit a Ponferrada, va reactivar l'equip i va aconseguir el primer gol dels grana

No ha estat fàcil l'inici de temporada per a l'atacant balear Xisco Muñoz, que va arribar en el mercat d'hivern del curs passat al Nàstic amb l'etiqueta de futbolista cridat a marcar diferències i no va acabar de tenir el protagonisme que s'esperava. Aquest curs la tendència ha continuat i, amb una lesió pel mig, el davanter balear no va poder debutar fins dissabte passat, quan va entrar al camp substituint Xavi Molina en el minut 63. La seva va ser la millor manera de tornar, ja que va reactivar l'equip, que buscava l'empat després del gol de penal de la Ponferradina. L'1-1, precisament, va ser obra de Xisco Muñoz, que va aprofitar una assistència de Naranjo. Després, els dos equips van marcar una diana més i el partit va acabar en taules. Personalment, amb tot, el balear va acabar d'allò més satisfet, tal com va explicar després del matx en declaracions a Tarragona Ràdio: “Estem en un grup en què tots sumem i és important que, quan el mister ens vulgui, responguem. Estic orgullós i ara he de continuar treballant per fer la meva tasca.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)