Nàstic

Optimisme tot i el sotrac

Nàstic. La trajectòria en els últims partits (2 punts de 9) no frena la progressió del conjunt grana, que està content amb la feina feta darrerament. “És la línia que cal seguir”, diu Mossa

El Nàstic no va obtenir el premi desitjat a El Toralín. L'àrbitre va castigar el conjunt grana amb un penal que va complicar la tasca dels tarragonins en un dels camps més difícils de la categoria. L'equip encara va poder obtenir un empat que no és una millora pel que fa a resultats (2 punts dels últims 9) però que, en canvi, deixa molt bones sensacions al conjunt.

“Nosaltres no parlem de resultats, parlem de la feina i sentim que aquesta és la línia que cal seguir”, deia Mossa: “El Toralín era un camp complicat, on vam tenir molt la possessió de la pilota. Si el partit hagués durat una mica més crec que hauríem acabat guanyant.” El conjunt grana va tenir un grapat d'ocasions clares, però no va encertar amb el gol. “La sensació és molt bona, si continuem fent així les coses anirem bé. Però el futbol té aquestes coses que, de vegades tens moltes ocasions i no entren”, explicava Xisco Muñoz: “Estaríem molt més preocupats si haguéssim fet un futbol més lleig, i no tinguéssim ocasions, però l'equip es reforça perquè té energia i confia en el que està fent. És una manera de madurar.”

El Nàstic afronta ara un parèntesi en la lliga amb el partit de copa que ha de jugar contra l'Almeria demà al Juegos del Mediterráneo (20.30 h).

LES REACCIONS

No parlem de resultats, parlem de la feina i sentim que aquesta és la línia que hem de seguir
Mossa
defensa del nàstic
Estaríem preocupats si haguéssim fet un futbol lleig i sense ocasions
Xisco Muñoz
atacant del nàstic
Juguem bé i s'ha de felicitar els jugadors perquè el que fan no és gens fàcil
Vicente Moreno
entrenador del nàstic

Acorán va reconèixer que no era penal

Almenys així ho va confessar Mossa, als micròfons de Tarragona Ràdio, només acabar el partit. “Ho fa molt bé perquè l'àrbitre hi ha caigut i l'ha xiulat amb facilitat. Jo sé que no l'he tocat i fins i tot ell ha reconegut després que s'havia tirat”, explicava el jugador grana. “Possiblement no haurien marcat si no s'haguessin trobat amb el penal, perquè en aquell moment estàvem dominant”, explicava Vicente Moreno, que, com és habitual, no va voler fer cap valoració de l'àrbitre. La Ponfe es va avançar (1-0, 57') gràcies a aquesta acció.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)