2a divisió A

Eliminats per detalls

Nàstic. Els grana van caure contra l'Almeria en un partit igualat, marcat pel gol de Soriano i també per la irregularitat de l'equip en moltes fases del joc

El Nàstic va posar punt final a la seva trajectòria en la copa. No hi haurà partit contra un primera divisió perquè els grana van caure contra l'Almeria, que, sense fer res de l'altre món i xutant dues vegades a porta, va passar l'eliminatòria. Tampoc és que el Nàstic brillés gaire, va pecar d'irregularitat i, tret d'algunes oportunitats en el primer temps, tampoc va insuflar perill a l'àrea del rival.

El partit de seguida va estar marcat pel gol que va anotar l'Almeria el primer quart d'hora de joc. Un minut abans, Xisco Campos va estavellar una pilota al cos d'un rival en un servei de córner que anava molt ben encaminat. Però va ser l'equip local el que va colpejar amb una jugada originada pel brillant lateral Míchel Macedo, que va tirar una paret i va servir el gol al segon pal, després que Cristian Herrera arrossegués la defensa, perquè Soriano rematés a pler. Es complia només el primer quart d'hora de joc, i en la jugada següent el Nàstic va tenir la millor oportunitat de tot el primer temps en un xut de Xisco Hernández des de dins de l'àrea lleugerament desviat per Julián Cuesta i que va anar a parar al pal, el rebot del qual tampoc el va poder aprofitar Ferran Giner.

A partir d'aquí, el Nàstic va tenir més la pilota i ensumava el perill, mentre que l'Almeria, dèbil institucionalment encara per l'interinatge del seu entrenador, es defensava per intentar sortir al contraatac. Però als grana els va faltar més concreció en zona perillosa i la primera part no va tenir cap més profit.

En la segona, el partit va passar per una fase intensa de migcampisme en la qual no passava gairebé res i Vicente Moreno va començar a moure la banqueta amb homes d'atac per anar a guanyar el partit. Quan van acabar les rotacions, va arribar el gol de la sentència per als locals en una jugada en fora de joc de Quique, el golejador. La diana va deixar estabornit l'equip tarragoní, malgrat que va acabar reaccionant a les acaballes. El gol d'Àlex López, oportunista al segon pal, ja va arribar massa tard.

ALMERIA: Julián Cuesta; Míchel, Joaquín, Fran Vélez, Marín; Lolo Reyes, José Ángel; Iago Díaz (Quique González, 68'), Soriano (Montoro, 88'), Pozo (Hicham, 79'); i Cristian Herrera. NÀSTIC: Nadal; Calavera, Xisco Campos, Manolo Martínez, Mousa (Naranjo, 73'); Arel, Fali; Xisco Hernández (Jean Luc, 64'), Emaná (Àlex López, 56'), Ferran Giner; i Xisco Muñoz. GOLS: 1-0 (19') Soriano. 2-0 (75') Quique González. 2-1 (90) Àlex López. ÀRBITRE: Valdés Aller. T.G.: Al local Lolo Reyes i als visitants Emaná i Fali
20.30 h
És una llàstima, perquè teníem il·lusió. El partit ha estat igualat, s'ha decidit a les àrees. Hem tingut les mateixes ocasions
Tenim capacitat per fer més bon partit. Si haguéssim jugat millor, hauríem passat de fase
Vicente Moreno
entrenador del nàstic
Ha estat un partit complicat. No hem estat gaire fins a l'inici i ens ha matat el segon gol
Àlex López
davanter del nàstic

Només repeteix Calavera en l'onze titular

Vicente Moreno va donar l'alternativa en l'onze inicial i el va canviar de dalt a baix respecte de l'últim partit de lliga. De tots els jugadors que van sortir d'inici, només repetia Jordi Calavera en el lateral dret. El partit va suposar la tornada als terrenys de joc d'alguns jugadors que últimament no havia fet servir l'entrenador, com ara Manolo Martínez, Mousa i Fali.

També va suposar la tornada en un onze d'Achille Emaná, protagonista en les accions de perill de l'equip grana sobretot al començament del partit gràcies a la seva exuberància física. Emaná, descartat del partit al Toralín perquè no estava a punt físicament tal com va reconèixer abans de l'enfrontament Vicente Moreno, es va perdre el primer partit de la temporada contra la Ponferradina; tota la resta els va jugar de titular excepte les dues primeres jornades. En total, l'exjugador del Betis ha disputat 389 minuts en la lliga i ahir va jugar 56 minuts en la copa.