Territorial

Una arrencada ben tímida

1a catalana. Per primer cop en les últimes temporades, fins a tres equips de la demarcació gironina estan en la zona de descens en l'inici de la competició. La igualtat en la classificació és el principal argument per pensar en la reacció

Els equips de la demarcació que competeixen a primera catalana s'havien acostumat en els darrers cursos a arrencar amb molta potència, i fins i tot a liderar la competició durant l'inici de la lliga. Aquest curs, l'Escala és el conjunt més ben situat, però la notícia és a la zona baixa, on després de sis partits fins a tres clubs de la demarcació estan encallats en la zona de descens. L'Abadessenc, el Girona B i el Farners només han aconseguit una victòria, i això els ha situat en la part baixa de la classificació. Aquest fet no s'havia produït com a mínim des de la reformulació de les categories que es va fer a l'inici del curs 2010/11.

Més enllà del fet de no haver començat bé el curs, els tres conjunts tenen clar que la situació no ha de ser alarmant, ja que a primera catalana si una cosa hi ha és màxima igualtat en la classificació. Ara mateix, el Farners –que és el primer equip en descens– té els mateixos punts, cinc, que el Mataró, que marca la permanència. Els de Miquel Muñoz tenen a una victòria la zona tranquil·la de la taula. Els de Santa Coloma sí que podrien començar a deixar enfonsat un rival si guanyen demà al camp de la Molletenca, ja que els del Vallès tan sols han pogut sumar un punt. Per contra, en cas d'un mal resultat el rival agafaria oxigen en la cua de la taula.

2015/16
En descens:
Farners, Girona B i Abadessenc
Millor classificat:
l'Escala (4t)
2014/15
En descens:
Banyoles
Millor classificat:
la Jonquera (4t)
2013/14
En descens:
Guíxols
Millor classificat:
Peralada (1r)
2012/13
En descens:
cap
Millor classificat:
la Jonquera (1r)
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)