Territorial

El Farners obté una victòria balsàmica

1a catalana. Els selvatans van capgirar el gol inicial de Genís i es van acabar imposant amb contundència

El Farners va obtenir una gran victòria contra un rival directe que permet als de Miquel Muñoz i Lluís Padrós sortir de la zona de descens en espera dels resultats d'avui. Els selvatans van dominar el partit de dalt a baix, però van veure com en un contraatac Genís feia avançar els locals en els primers compassos del partit (10'). Tot i tenir el resultat en contra, el Farners no va perdre la calma i va seguir controlant el matx fins que Toni Rossell va empatar amb una gran rematada de cap (27') i, poc després, Massegú va capgirar el resultat amb un xut des de lluny (34'). El Farners tampoc va afluixar després de la represa i el mateix Massegú va rematar de cap al fons de la xarxa una falta lateral (53') per ampliar l'avantatge. Marc Vilà, amb un xut llunyà, va fer el definitiu 1-4, que encara va ser curt tenint en compte el gran domini visitant.

FARNERS 4 MOLLETENCA 1

MOLLETENCA: David, Víctor, Santi (Lafita, 46'), Cano, Pou, Padilla, Brian (Luis, 62'), Matito (Jairo, 46'), Agustín (Ae, 18'), Genís (Miguel, 46') i Dani. FARNERS: Bartrina, Massegú, Rossell (Dot, 66'), Riart, Criado (Cals, 71'), Vilà, Arjona (García, 55'), Tena, Moha (Fernández, 55'), Güell i Nierga (Pau Gusó, 66'). GOLS: 1-0 (10') Genís. 1-1 (27') Toni Rossell. 1-2 (34') Massegú. 1-3 (53') Massegú. 1-4 (57') Marc Vilà. ÀRBITRE: Serrat Susi. T.G.: als locals Agustín, Matito, Cano, Pol, Padilla, Luis i Víctor; i als visitants Tena i Pau Gusó.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)