Nàstic

Retorn a la zona alta

Nàstic. L'equip grana, que dissabte va trencar la mala ratxa derrotant l'Athletic B, torna a les places de fase d'ascens a primera divisió i es prepara per afrontar un calendari exigent

La importància de la victòria del Nàstic de dissabte contra l'Athletic B (2-1) es va veure reflectida ahir en la classificació. Les ensopegades durant el cap de setmana de l'Alavés, l'Alcorcón, el Mirandés i el Numància han permès al Nàstic passar de la novena posició a la qual va caure després de tres partits sense guanyar fins a la cinquena, és a dir, en zona de fase d'ascens a primera divisió una altra vegada. De tota manera, la gran igualtat existent en l'arrencada de la lliga a segona A fa que una derrota pugui fer baixar qualsevol equip unes quantes posicions de cop. Entre el Saragossa, tercer, i el Lugo, onzè, només hi ha dos punts.

La victòria contra el filial de l'Athletic va significar, sobretot, una bona dosi d'oxigen després de tres partits sense vèncer, quatre comptant el duel de copa de dimecres contra l'Almeria, i una injecció de moral abans d'un tram molt complicat de calendari. Dels propers quatre partits, tres són al terreny de joc d'equips de la zona alta. L'equip de Vicente Moreno té ara dues sortides seguides, als terrenys de joc del Numància, sisè, i del Còrdova, segon. Després de rebre l'Osca, situat a la zona mitjana, el Nàstic visitarà el terreny de joc d'un altre dels equips acabats d'ascendir de segona B, l'Oviedo, que també ha començat molt bé la lliga i ocupa el quart lloc.

UN SALT IMPORTANT

Gràcies al triomf contra els bascos, el Nàstic passa de la novena posició a la cinquena
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)