2a divisió A

“Ara hem de fer un esprint”

Antonio Rodríguez, ‘Rodri'. Entrenador de l'Olot

Com tot l'equip, l'entrenador de l'Olot va acabar el partit contra el València Mestalla amb una sensació d'alliberament. Rodri va patir en la primera part, quan veia que “la frustració i els nervis” s'apoderaven dels seus jugadors, però va veure recompensada la feina en la segona. “Per primera vegada, demà [avui] anirem a entrenar amb una victòria; ens aportarà moral i moltes ganes”, va indicar. Això sí, el tècnic va parlar clar sobre el partit dels seus jugadors: “No hem estat a un bon nivell, però el rival em feia molt de respecte i l'hem guanyat.”

Rodri va remarcar la importància anímica del primer triomf. “Hem treballat molt sense tenir premi i a veure si ara agafem més confiança”, va dir. Al mateix temps, també va voler mirar cap endavant: “La victòria és una empenta; ara queden tres quarts de temporada, hem de serrar les dents i fer un esprint.” Després de la novena jornada, l'Olot és dissetè, empatat a set punts amb la Pobla de Mafumet i l'Olímpic. Dissabte que ve, jugarà al camp de l'Huracán de València, que no passa per un bon moment.

ALLEUGERIT

“Per primer cop entrenarem amb una victòria. Ens donarà molta moral i ganes”

UN RIVAL PERILLÓS

“No hem estat a un bon nivell, però el València Mestalla em feia molt respecte”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)