Territorial

L'Escala perd en l'últim minut

Resignats. Els de Pitu Batlle van igualar un 0-2 desfavorable contra un Mataró que va ser millor, però el punt se'ls va escapar en el 90'

L'Escala va comprovar ahir que no hi ha rival fàcil en aquesta lliga. Els de Pitu Batlle, que amb una victòria es podien situar líders, van perdre en el darrer moment contra el Mataró, acabat d'ascendir, que va portar la iniciativa en moltes fases del matx. El partit va arrencar igualat, però ràpidament el Mataró va anar imposant el seu joc i Quesada es va haver de lluir per evitar que el primer gol visitant arribés abans del que ho va fer. En el 38', fruit del bon joc del Mataró, va arribar el 0-1 d'Omar. A la represa el Mataró va tornar a colpejar amb un gol de Cebrián (48'), i no va aixecar el peu de l'accelerador. Tot i això, els escalencs van aconseguir aguantar i en el 72' van començar a capgirar el partit quan en un córner precedit d'una acció polèmica, Ricard Ferrer va rematar al fons de la porteria. L'1-2 va esperonar els de Pitu Batlle, que fins aquell moment s'havien vist superats, i es van llançar a buscar el gol de l'empat. Només cinc minuts després, Muniesa va aprofitar una jugada plena de rebots a l'interior de l'àrea per fer el 2-2. L'empat era tot un premi per a un equip blaugrana que havia sabut patir i havia aprofitat la mínima opció per igualar el matx, però, ja a les acaballes del partit el Mataró es va trobar amb un afortunat gol de la victòria després que un defensa va desviar lluny de l'abast de Quesada un xut del visitant Uri (90').

MATARÓ 3 L'ESCALA 2

L'ESCALA: Quesada, Pau Ribas (Nil Pámies, 70'), Mir, Ramírez, (Agustí, 70'), Muniesa, Adrià Serra (Vidal, 55'), Teixidor, Pepu Soler, Negre, Gasull (Lluís Ferrer, 51') i Ricard Ferrer. MATARÓ: Joel, Urbano, Ferri, Baba (Sergi, 68') Aitor, Rodri (Uri, 90') Omar (Cristian, 89'), Aranyó (Isard, 75'), Fiti, Willi i Isma. GOLS: 0-1 (38') Omar. 0-2 (48') Cebrián. 1-2 (72') Ricard Ferrer. 2-2 (77') Muniesa. 2-3 (90') Uri. ÀRBITRE: Ceacero Solana. T.G.: Als locals Adrià Serra i Agustí; i als visitants Fiti i Rodri. T.V.: Cap.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)