Territorial

Millor reacció, impossible

Divisió d'honor juvenil. El Lleida Esportiu va derrotar el Barça (3-0) per posar fi a una ratxa de quatre derrotes seguides. “Per guanyar-los t'ha de sortir tot bé”, diu el seu tècnic, Arola

Ja no hi ha l'excusa que és una generació fluixa, ni que els seus futbolistes no són de talla. En la derrota del Barça a domicili contra el Lleida (3-0) es pot donar tot el mèrit al conjunt de Rubèn Arola, que va fer un partit rodó per sortir de la penúltima posició (amb un partit menys, que es jugarà contra el Sant Francisco el 8 de desembre) i posar fi a una ratxa de quatre derrotes seguides.

“Sempre penses a guanyar tots els partits –diu l'entrenador Arola–, però ni els més optimistes s'imaginaven que guanyaríem 3-0.” El gol que avançava els locals, en el minut 2, va ser clau, però després quedaven 88 llargs minuts. “Jo crec que som un equip molt fort a casa nostra. L'any passat ja ho vam demostrar”, explica el preparador, que es desfà en elogis parlant dels blaugrana: “Aleñá, Carles Pérez, Busquets..., són un gran equip.” Però com es guanya un equip d'aquesta magnitud? “És un cúmul de tot, però tenir encert és clau. Fins ara havíem fet molt bona feina, però en molts partits l'únic que ens faltava era l'encert a porteria”, resumeix.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)