Territorial

Temps difícils al Reddis

1a catalana. Després de trencar l'acord d'afiliació amb el Reus, els del Baix Camp han començat el curs de la pitjor manera possible: són cuers i ja han canviat d'entrenador

A la capital del Baix Camp eren conscients que aquesta no seria una temporada fàcil per al Reddis; sense el suport del Reus, amb qui aquest estiu passat van trencar l'acord d'afiliació, la permanència de l'equip reusenc a primera catalana es complicava.

I amb l'inici de temporada, els pitjors auguris s'han confirmat. Sense cap punt, el Reddis és l'únic conjunt dels dos grups de primera catalana que encara no ha sumat i, a més, ja ha gastat el comodí del canvi d'entrenador. Miki Aguza, membre del cos tècnic de Santi Castillejo al Reus, el Nàstic i el Llagostera, va agafar les regnes de l'equip en la quarta jornada, conscient, però, que la seva tasca era ben complicada. “Sense el suport econòmic del Reus és molt complicat mantenir la categoria”, confessa el tècnic, que, tot i això, creu que l'objectiu “no és impossible”.

La permanència implica, doncs, primer “canviar la dinàmica” com més aviat millor amb un empat o una victòria i, després, reforçar la plantilla. “Ja hem fet un parell de fitxatges i seguim buscant jugadors tot i la dificultat que suposa portar gent amb un pressupost tan ajustat”, explica Aguza.

A qui no caldrà fitxar perquè ja és a la plantilla des de l'estiu és al veterà Raúl Vates. Vates, que va arribar a debutar a primera amb l'Espanyol, és de llarg el jugador amb més trajectòria en el món del futbol dins la plantilla del Reddis, i una peça fonamental per al mister. “Ordena l'equip i ajuda a donar tranquil·litat; és com un entrenador dins el camp”, explica.

LA DADA

0
punts.
El Reddis ha perdut tots els partits. A més, amb 21 gols, és, de llarg, l'equip més golejat del grup 2 de primera.

LA FRASE

Sense el suport econòmic del Reus és molt complicat mantenir el Reddis a primera catalana
Miki Aguza
entrenador del Reddis
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)