Nàstic

Alternatives oportunes

Nàstic. Naranjo i Xisco Muñoz han irromput amb bons partits coincidint amb els problemes d'Emana i Palanca, que no troben el punt de forma

Achille Emana i Miquel Palanca, sobretot tenint en compte el currículum, estan cridats a ser peces importants de l'engranatge ofensiu del Nàstic. De moment, però, la participació dels dos futbolistes no és gaire important. Emana, que encara no ha marcat, ha sigut quatre cops titular i fa dos partits que no juga, i Palanca només ha disputat 54 minuts en total en la lliga. En la copa, contra el Girona, el tarragoní va tenir el seu moment amb dos gols. Els dos futbolistes no acaben de trobar el seu punt òptim de forma. Viente Moreno va reconèixer fa uns dies que al camerunès encara li falta una mica per arribar al nivell físic adequat per explotar el seu potencial, mentre que Palanca no fa net amb les molèsties físiques i no troba continuïtat en els entrenaments. Un altre dels fitxatges de l'estiu, Xisco Hernández, no ha convençut Vicente Moreno i encara no ha debutat en la lliga. Per sort per al Nàstic, Moreno ha pal·liat aquests problemes amb la irrupció les últimes jornades de dos futbolistes ofensius que no van ser utilitzats en l'inici de temporada, José Naranjo i Xisco Muñoz.

Naranjo encadena dues titularitats, amb bones actuacions. Davant el triple pivot que dóna més consistència al mig del camp, introduït per Vicente Moreno els últims partits, Naranjo té certa llibertat com a segon punta i aprofita la seva conducció amb espais i el canvi de ritme. Ha fet alguna bona assistència al davanter centre, però li ha faltat marcar quan n'ha tingut les oportunitats. “Amb tranquil·litat i temps el gol arribarà”, assegura l'exjugador del Vila-real B. Xisco Muñoz, per la seva banda, ha sortit en la segona part els dos últims partits de lliga –els seus primers aquesta temporada– i va ser titular en el duel de copa a Almeria. Va marcar al camp de la Ponferradina i, dissabte contra l'Athletic B, va mostrar-se participatiu durant els minuts de què va disposar. “Estic en el millor moment des que vaig arribar aquí. A veure si es transforma en més minuts”, afirma Xisco.

LES FRASES

Estic molt còmode amb el nou sistema, ja que em va molt bé per als contraatacs
José Naranjo
DAVANTER DEL NÀSTIC
Estic en el millor moment. A veure si es transforma en més minuts
Xisco Muñoz
DAVANTER DEL NÀSTIC

El triple pivot, la novetat tàctica

José Naranjo, tal com ell mateix admet, s'ha beneficiat del triple pivot al mig del camp que en els últims partits ha introduït Vicente Moreno, amb Xavi Molina com a pivot defensiu i Rocha i Tejera davant seu. Aquesta modificació tàctica fa que, en atac, el tècnic valencià prefereixi utilitzar jugadors més versàtils i amb tendència a les diagonals, com Naranjo i Rayco. Jean Luc i, sobretot, Giner, més de banda, han perdut protagonisme.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)