Nàstic

Període d'exàmens

Nàstic. Els tarragonins podran avaluar la seva fortalesa en els dos desplaçaments compromesos seguits que afronten ara, als camps del Numància, sisè, i el Còrdova, segon

L'inici de campionat ja queda enrere i la lliga entra ara en el tram clau en què els equips se situen i comencen a definir en quina zona de la classificació es mouran i per quins objectius poden lluitar. El Nàstic ha començat bé, amb bons resultats i bones sensacions, i ara afronta un tram de calendari significatiu en què podrà mesurar la fortalesa del seu projecte i demostrar que la cinquena posició que ocupa després de nou jornades no és casual. Els tarragonins visiten ara, consecutivament, dos rivals de la zona alta, diumenge a la tarda el Numància, sisè, i el dissabte de la setmana que ve el Còrdova, segon. Després de rebre l'Osca al Nou Estadi, el Nàstic visitarà un altre equip de dalt, l'Oviedo, quart.

És un moment perillós del campionat, ja que les distàncies encara són curtes i dues ensopegades seguides es poden pagar amb una davallada significativa a la taula. Entre el tercer, el Saragossa, i l'onzè, el Lugo, només hi ha dos punts de distància. Probablement per això la plantilla del Nàstic prefereix no posar-se més pressió del compte a l'hora d'afrontar els dos partits consecutius a fora. Xavi Molina, per exemple, afirma que no pensen més enllà del compromís de
diumenge a Sòria, que afronten amb la tranquil·litat que els dóna la victòria en l'últim partit a casa contra l'Athletic B –“Sempre és positiu afrontar partits importants després d'un triomf”, recorda Xisco Muñoz– i la bona línia de joc demostrada fins ara. “Si estem al nostre nivell tenim molt de guanyat”, assegura Xavi Molina.

El Numància només
ha perdut un partit aquesta temporada, i precisament va ser en l'última jornada al camp del Còrdova (3-2). Això sí, l'equip de Sòria és un dels reis de l'empat, amb cinc igualades. El Còrdova, per la seva banda, no va començar gaire bé, però s'ha refet i ha escalat fins a la segona posició gràcies a haver aconseguit 16 punts dels últims 18. Abans de rebre el Nàstic, els andalusos visiten demà l'Alavés.

LES FRASES

Ara ens hem de centrar només en el Numància. Si estem al nostre nivell tenim molt de guanyat
Xavi Molina
MIGCAMPISTA DEL NÀSTIC

TRAM COMPLICAT

Després, el Nàstic rebrà l'Osca i jugarà al camp d'un altre dels equips de la zona alta, l'Oviedo
Vénen dues setmanes difícils i ens hem de mentalitzar. Seria important sumar
Xisco Muñoz
DAVANTER DEL NÀSTIC

Nando Pons s'incorpora a l'àrea tècnica

El Nàstic busca enfortir el projecte i ahir va anunciar una incorporació per reforçar l'estructura tècnica. Nando Pons, exdirector esportiu del Mallorca, que assessorarà Emilio Viqueira. Pons va ser el màxim responsable tècnic del Mallorca en uns bons anys del club balear, del 2006 al 2011. La seva gestió va tenir més ingressos que despeses en l'apartat de traspassos i amb ell el Mallorca va fitxar futbolistes com ara Ibagaza, Aduriz i Borja Valero. Les vendes d'aquests dos últims jugadors, com la de Güiza, van donar notables ingressos al club balear. Tot i això, Nando Pons va acabar abans d'hora el seu contracte amb el Mallorca i el seu comiat va ser polèmic.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)